Սովորական կորեկը փրկեց ամուսնուս ոտքը․ Եվ նաև բազմաթիվ հիվանդություններ կորեկով բուժելու բաղադրատոմսեր. Այս հացահատիկը միշտ կօգնի

Դիտումներ 7989

Սովորական կորեկը փրկեց ամուսնուս ոտքը․ Եվ նաև բազմաթիվ հիվանդություններ կորեկով բուժելու բաղադրատոմսեր. Այս հացահատիկը միշտ կօգնի

Սովորական կորեկի պես այն փրկեց ամուսնուս ոտքը։  Եվ նաև բազմաթիվ հիվանդություններ կորեկով բուժելու բաղադրատոմսեր։  Այս հացահատիկը միշտ կօգնի:

Կարծում եմ՝ Վիկտոր Միխայլովիչն ինձ կների, եթե նրա բաղադրատոմսով կիսվեմ բոլոր ընթերցողների հետ։ Այսպիսով, դուք պետք է վերցնեք 200 գ լվացքի օճառ, 200 գ խոզի ճարպ, 200 գ կորեկ, 200 գ սոխ և ամեն ինչ անցկացնել մսաղացի միջով: Հարել մինչև հարթ լինի և նոսրացնել ջրով՝ մինչև քսուքի խտություն ստանաք:

Թող մնա 24 ժամ։ Ստացված քսուքը 10 օր քսեք թրոմբին, ապա 10 օր ընդմիջեք և նորից կրկնեք պրոցեդուրան։ Կրկնեք սա առնվազն երեք անգամ: Խառնուրդը դնել սպիտակ անձեռոցիկի վրա, վերևից ծածկել թղթով և կապել բրդյա կտորով։ Դա արեք գիշերը: Այն օգնեց ամուսնուս երկու պրոցեդուրաներից հետո:

Կորեկի բուժման բաղադրատոմսեր․
Նախկինում բոլորը՝ և՛ մեծերը, և՛ երեխաները, ծոմ էին պահում տարեկան 200 օր (չորս ավանդական ծոմերը գումարած չորեքշաբթի և ուրբաթ օրերը): Մնացած 165 օրվա ընթացքում նրանք կերան այն ամենը, ինչ թույլ էր տալիս իրենց գումարը, բայց նրանք դեռ գիտեին, թե երբ պետք է դադարեցնել: Մենք շատ հաճախ կորեկ էինք ուտում, այն հասանելի էր, և գիտեինք ինչպես պատրաստել այն: Այս հացահատիկը մեր բնական սլավոնական սնունդն է:

Կորեկը ամրացնում է օրգանիզմը, կորեկի ալյուրն իջեցնում է արյան ճնշումը և հաջողությամբ բուժում թութքը։ 

Ընդունեք 1 ճ/գ կորեկ՝ հիպերտոնիայի և թութքի դեպքում։ Կարող եք խմել ջրով խառնված։ Իսկ կորեկից պատրաստված սնունդը պետք է ուտել շաբաթական առնվազն երեք անգամ։
Պահքի ժամանակ այս բոլոր ուտեստները համեմում են բուսայուղով տապակած սոխով, իսկ մյուս օրերին շիլան նախընտրում է կարագը կամ կաթը։



Եթե ցանկանում եք խուսափել թրոմբոցից, ապա այս խորհուրդները ձեզ համար են

Մարդիկ, ովքեր նստակյաց կենսակերպ են վարում, ավելի մեծ ռիսկի են ենթարկվում արյան թրոմբների առաջացման համար: 

Բնականաբար, եթե անոթների հետ կապված խնդիրներ ունեք, անպայման խորհրդակցեք բժշկի հետ։

Մասնագետները նշում են, որ կան բնական մթերքներ, որոնք նոսրացնում են արյունը։

Քրքում

Կարելի է վստահորեն ասել, որ քրքումն ունի հակամակարդիչ հատկություն՝ շնորհիվ պոլիֆենոլների խմբին պատկանող ակտիվ նյութի՝ կուրկումինի։

 

 

Կուրկումինը քրքումին տալիս է դեղին գույն։ Սա բավականին հայտնի համեմունք է։

Բացի հեղուկացնող հատկությունից, քրքումն ունի բավականին ուժեղ հակաբորբոքային ազդեցություն։

 

Վիտամին E

Վիտամին E-ն (տոկոֆերոլ) որոշ չափով նոսրացնում է արյունը։ Շատ տոկոֆերոլներ պարունակում են բուսական յուղեր: Մասնագետները խորհուրդ են տալիս օգտագործել այս վիտամինի բնական աղբյուրները.

  • նուշ
  • արևածաղկի ձեթ
  • արևածաղկի սերմեր

 



Կոճապղպեղ

Այս արժեքավոր արմատը վաղուց արդեն շատերն են կերել ոչ միայն իր համային հատկությունների, այլև արյան մակարդման վրա ազդելու ունակության պատճառով:Դա պայմանավորված է նրանով, որ կոճապղպեղը պարունակում է բնական սալիցիլատներ:

 

 

Բայց պետք է հասկանալ, որ կոճապղպեղի զարմանալի հատկությունները հաստատող հստակ գիտական ​​ապացույցներ չկան։ Գիտնականներն ասում են, որ ավելի շատ հետազոտություններ են անհրաժեշտ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը