Այս բնական միջոցն է օգնել ինձ ազատվել արգանդիս ցավերից և կիստաներից
Դիտումներ 434
Մեկ բաժակ սոճու ընկույզի մեջ լցնել 0,5 լիտր օղի` կեղևի և միջուկի հետ միասին, թողնել երկու շաբաթ մութ տեղում՝ երբեմն թափահարելով։
Պետք է ընդունել մեկ ճաշի գդալ օրը երեք անգամ՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ։
Բուժման կուրսը 3-6 ամիս է։
Ահա սոճու կոների մուրաբայի բաղադրատոմսը․ Այն տեղադրում ենք մեր հետևորդի խնդրանքով․ Հարկավոր է ընդամենը 2 բաղադրիչ
Մեր հետևորդներից մեկը խնդրեց մանրամասն նկարագրենք և ներկայացնենք սոճու կոների բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը։ Ահա և անհրաժեշտ մթերքները և քայլերը․
Ձեզ հարկավոր է․
- 1 կգ երիտասարդ սոճու կոներ
- 1 կգ շաքարավազ
Քայլ 1
Եփելուց առաջ երիտասարդ սոճու կոները տեսակավորվում ենք, բեկորները, ասեղները հանում, լվանում մաքուր ջրի մեջ, լցնում արծնապատ թավայի մեջ և լցնում սառը ջրով, որպեսզի այն ծածկի կոները 1-1,5 սմ:
Քայլ 2
Այնուհետեւ կոները եփում ենք՝ ավելացնելով շաքարավազ։ Մուրաբան սովորականի պես եռացնել առնվազն 90 րոպե՝ հեռացնելով ստացված փրփուրը։
Քայլ 3
Պատրաստի մուրաբան լցնում են տաք բանկաների մեջ։ Այն պետք է ստացվի գեղեցիկ կարմրավուն երանգ, իսկ սոճու ասեղների հոտը նրան կծու նուրբ բուրմունք կտա:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը