Սննդային հավելումները կարող են պարունակել օրգանիզմի համար վտանգավոր բաղադրիչներ, այդ թվում՝ հակաբիոտիկներ․ Ուշադիր եղեք

Դիտումներ 670

 Սննդային հավելումները կարող են պարունակել օրգանիզմի համար վտանգավոր բաղադրիչներ, այդ թվում՝ հակաբիոտիկներ․ Ուշադիր եղեք

Բժիշկ Մալինովսկայան նախազգուշացրել է հարցազրույցում, որ սննդային հավելումներ ընդունելը՝ դրանց օգտակարության մասին զուտ անձնական նկատառումներից ելնելով, վտանգավոր է առողջության համար։

«Ինձ համար նման հավելումներ ինքնուրույն նշանակելու հետևանքները կարող են չափազանց լուրջ լինել»,- ասել է բժիշկը։

Մասնավորապես, Մալինովսկայայի խոսքերով, վիտամիններ կամ հավելումներ մարդիկ ընդունում են առանց ստուգելու նրանց վիտամինային կարգավիճակը. սա բնորոշ սխալներից է։

Բժիշկը նշեց, որ սննդային հավելումները չեն փորձարկվում այնքան ուշադիր, որքան դեղամիջոցները, և նման հավելումները կարող են պարունակել անցանկալի, պոտենցիալ թունավոր բաղադրիչներ, ինչպես նաև հակաբիոտիկներ։

«Հավելումները կարող են արդյունավետ լինել, բայց դրանցից մի քանիսը կարող են պարունակել վտանգավոր բաղադրիչներ՝ հակաբիոտիկներ և հակասեպտիկներ, միզամուղներ կամ լուծողականներ», - կիսվել է Մալինովսկայան:

Բժշկի խոսքով, սննդային հավելումների ոչ ճիշտ ընդունման հետևանքը կարող է լինել ալերգիայի, ջրազրկման, գլխացավի, թունավորումների առաջացումը։



Ամենահզոր բնական հակաբիոտիկը՝ ընդամենը 2 բաղադրիչով․

Այս բնական հակաբիոտիկն ունի հզոր հակաբորբոքային ազդեցություն, սպանում է բակտերիաները և ցանկացած վարակ:

Առավելությունն այն է, որ, ի տարբերություն այլ հակաբիոտիկների, այն ոչ մի կողմնակի ազդեցություն չի ունենում աղիների և մարսողական համակարգի վրա, ինչը նշանակում է, որ այն լիովին անվտանգ է։

 

 

Քրքումը պարունակում է ակտիվ միացություններ՝ ավելի քան 150 բուժիչ հատկություններով, այդ թվում՝ հակաքաղցկեղածին, հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ:

Մեղրի և քրքումի համադրությունն օգտագործելը կբարելավի ձեր մարսողությունը և կավելացնի աղիքներում օգտակար բակտերիաների քանակը:

 

Բաղադրությունը․

100 գ մեղր

1 ճ․գ. քրքումի փոշի



Բոլոր բաղադրիչները խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը և լցնել ապակե տարայի մեջ։

Մրսածության ախտանիշները նկատելուց հետո այս դեղամիջոցն ընդունեք հետևյալ կերպ.

1-ին օր՝ կես թեյի գդալ ամեն ժամը մեկ։

 

 

2-րդ օր՝ կես թեյի գդալ 2 ժամը մեկ։

3-րդ օր՝ կես թեյի գդալ օրական 3 անգամ։

Ցանկալի է դեղը կուլ չտալ, թող այն լուծվի բերանում։

Եթե ​​դրա համը ձեզ դուր չի գալիս, ապա խառնուրդին միշտ կարող եք տաք կաթ կամ թեյ ավելացնել։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը