Սննդաբանները ցնցված են. Բավական է եփել ԱՅՍ 2 բաղադրիչները, և ավելորդ քաշն այլևս խնդիր չի լինի

Դիտումներ 7362

Սննդաբանները ցնցված են. Բավական է եփել ԱՅՍ 2 բաղադրիչները, և ավելորդ քաշն այլևս խնդիր չի լինի

Ճարպեր այրող ըմպելիքի բաղադրատոմս․

Բաղադրիչներ․

2 ճ.գ. մեղր

1 ճ.գ. դարչին

250 մլ ջուր

 

1. Դարչինը խառնել տաք ջրի մեջ, բայց ոչ եռացող ջրի մեջ։ Ապա թող ջուրը մի փոքր սառչի։

2. Երբ ջուրը մի փոքր սառչի (60 աստիճանից ցածր), ավելացնել մեղրը։ Այս դեպքում այն ​​չի կորցնի իր օգտակար հատկությունները։

Մեղրը պարունակում է հակաօքսիդանտներ և ֆերմենտներ, որոնք ունեն օգտակար ազդեցություն օրգանիզմի վրա։ Դարչինը արագացնում է նյութափոխանակությունը և նվազեցնում խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ։

Ըմպելիքի կեսը պետք է խմել քնելուց առաջ, մյուս կեսը՝ առավոտյան՝ ուտելուց մոտավորապես 20-30 րոպե առաջ։ Ընդամենը 7 օրում դուք կնկատեք, որ ավելի արագ եք նիհարում, քան նախկինում։ Արդյունքները, անկասկած, կզարմացնեն ձեզ: Բայց դա չի նշանակում, որ պետք է ուտել այնքան, որքան ցանկանում եք։ Էֆեկտը կլինի, եթե չափավոր սնվեք։ Կիլոգրամները շատ արագ դուրս են գալիս, եթե լրացուցիչ մարզվեք։



Տեսեք ինչ հրաշքներ է գործում մեր օրգանիզմում մեղրի և դարչինի համադրությունը

Նախաճաշին ամեն օր կերեք մուրաբայի փոխարեն մեղրի և դարչինի խառնուրդ: Սա նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը զարկերակներում և փրկում մարդուն սրտի կաթվածից։ Նույնիսկ նրանք, ովքեր արդեն սրտի կաթված են ունեցել, կարող են նվազեցնել երկրորդ սրտի կաթվածի վտանգը:

Դարչինով մեղրի կանոնավոր օգտագործումը բարելավում է շնչառությունը և ամրացնում
սրտի մկանները։ 

 


 

Ամերիկայի և Կանադայի որոշ ծերանոցներում հիվանդների կողմից մեղրի և դարչինի խառնուրդի կանոնավոր ընդունումը նկատելիորեն բարելավեց նրանց վիճակը:
Մեղրի և դարչինի հավասար չափաբաժիններով ընդունող տարեցները բարելավում են կենտրոնացումը և շարժունակությունը։

Արթրիտով տառապողները կարող են ամեն օր, առավոտյան և երեկոյան, խմել 1 բաժակ տաք ջուր 2 ճաշի գդալ մեղրով և 1 փոքր թեյի գդալ դարչինով: Կանոնավոր ընդունումը բուժում է նույնիսկ քրոնիկ արթրիտը:



Մեղրի և դարչինի ամենօրյա ընդունումը ուժեղացնում է օրգանիզմի պաշտպանիչ գործառույթները և պաշտպանում բակտերիաներից և վիրուսներից։ 

Գիտնականները պարզել են, որ մեղրը պարունակում է բազմաթիվ տարբեր վիտամիններ և երկաթ։ Մեղրի մշտական ​​ընդունումը բարձրացնում է
լեյկոցիտների կարողությունը՝ պայքարելու բակտերիալ և վիրուսային հիվանդությունների դեմ։

 

 

Միզապարկի բորբոքում.
Վերցրեք 2 ճաշի գդալ դարչին և 1 թեյի գդալ մեղր՝ խառնած մի բաժակ մի տաք ջրի մեջ։ Սա սպանում է միզապարկի մանրէները:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը