Սմուզիներ սուր շնչառական վարակների, բորբոքումների և քենդիդիոզի կանխարգելման համար. 3 բաղադրատոմս.
Մեր բուժման ճանապարհին ընդունված է դիմել ավանդական բժշկությանը: Հատկապես որպես «արագ» միջոց՝ ցավը, բորբոքումը կամ ցանկացած այլ անհարմարություն վերացնելու համար: Ինչը կարող է «շտկվել» ժամանակին, որպեսզի թույլ տանք զբաղվել մեր ամենօրյա գործունեությամբ:
Այսպիսով, մենք դիմում ենք ցավազրկողներին, հակաթթվային, կորտիկոստերոիդներին և այլ նյութերին: Բայց որոնք, ի վերջո, ազդում են մեր մարմնի վրա:
Ուստի առաջարկում ենք ընտրել բնական միջոցներ։ Որը կարող է օգնել առանց կողմնակի ազդեցությունների:
Այսպիսով, ահա երեք սմուզիներ, որոնք հատկապես արդյունավետ են, եթե դրանք ժամանակից շուտ և անընդհատ ընդունեք:
1. Սմուզի մրսածության եւ գրիպի դեմ
Բաղադրատոմսը:
1 թարմ կոճապղպեղ (հյութ), թարմ քամած նարինջ և 1 թարմ քամած գրեյպֆրուտի հյութ։
Օգուտները. Թարմ կոճապղպեղն ունի հակավիրուսային հատկություն, իսկ վիտամին C-ն, որը տարածված է նարնջի և գրեյպֆրուտի հյութի մեջ, կարող է նվազեցնել մրսածության հավանականությունը: Ընդունեք սա ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին:
2. Բորբոքման համար նախատեսված սմուզի
Բաղադրատոմսը:
1/5 բաժակ երիցուկի թեյ,
1/5 թեյի գդալ քրքում (խառնել մինչև ամբողջովին լուծարվի):
1/5 թեյի գդալ մաքուր մեղր (խառնել մինչև ամբողջովին լուծարվի),
1/5 կիտրոնի հյութ։
Օգուտները. Ապացուցված է, որ քրքումն ավելի մեծ հակաբորբոքային ազդեցություն ունի, քան իմբիրը, որը հայտնի է այս դերով: Քանի որ քրքումն այնքան էլ լավ համ չունի, մեղրը գործում է որպես քաղցրացուցիչ և հակաբորբոքային միջոց, էլ չեմ խոսում դրա հակաբակտերիալ հատկությունների մասին:
Կիտրոնը լայնորեն հայտնի է որպես օրգանիզմի համար տտիպ միջոց և ունի հակաբորբոքային հատկություն։
3. Թարմ սխտոր և օրեգանո Candida կոկտեյլ
Բաղադրատոմսը:
1 թեյի գդալ թարմ սխտորի հյութ (կամ 1 ճզմած/կամ թակած)
1 կաթիլ օրեգանոյի յուղ
½ կիտրոնի հյութ
Բավականաչափ ջուր լցնելու համար մնացած բաժակը:
Առավելությունները. Այս կոկտեյլը շատ հզոր է: Օրեգանոյի յուղն ուժեղ է, բայց հզոր դետոքսիկացնող է և պայքարում է կանդիդայի դեմ:
Candidiasis-ը պայման է, որն առաջանում է ձեր համակարգում խմորիչի (բակտերիաների) ավելցուկի հետևանքով (հատկապես տարածված կանանց շրջանում): Բայց դա կարող է նաև հանգեցնել պզուկների, փքվածության և անտարբերության, ի թիվս այլ ախտանիշների: Կիտրոնն օգնում է վերականգնել թթվային հավասարակշռությունը։
Եվ վերջին, բայց ոչ պակաս կարևորը, սխտորը: Այն ունի նաև «հակակենդիոզ» հատկություն, թեև դա այս խառնուրդը մի փոքր ավելի քիչ տանելի կդարձնի, բայց չպետք է դադարեք փորձել։
Համոզվեք, որ ներառեք այս սմուզիները ձեր սննդակարգում՝ օպտիմալ առողջության համար և կօգնեն ձեզ կանխել այս և այլ հիվանդությունները: Բայց, եթե ձեր անհանգստությունը շարունակվում է, վստահ եղեք, որ ձեզ գնահատի մասնագետը՝ ավելի լուրջ պայմանը բացառելու համար: