Սմբուկը այսպես եփեք և ջուրը խմեք․ Կնիհարեք ավելի քան ուզում եք

Դիտումներ 450

Սմբուկը այսպես եփեք և ջուրը խմեք․ Կնիհարեք ավելի քան ուզում եք

Փորձելով սմբուկների՝ օրգանիզմից ավելորդ հեղուկը հեռացնելու ունակությունը՝ ոմանք այն ներառել են ավելորդ քաշի դեմ պայքարի միջոցների ցանկում։ Օգտագործման եղանակը բավականին անսովոր է՝ պետք է եռացնել սմբուկները և խմել այն ջուրը, որը կմնա եփելուց հետո։

 

 

 

Եթե ​​սա չափազանց տարօրինակ է թվում, ապա ի վերջո ձեզ կմնա պատրաստի սմբուկները, որոնցից շատ ուտեստներ կան։



Ինչպես սմբուկը պահպանել ձմռան համար․ Սա ամենալավ տարբերակն է, նաև ամենահամեղն է

Հնարավո՞ր է սմբուկը սառեցնել եւ պահել՝ ձմռանն ուտելու համար: Պարզվում է, որ սմբուկը կարելի է սառեցնել, բայց ոչ հում վիճակում:Ընդ որում, սմբուկը յուրահատուկ համ ունի, որը սխալ սառեցման դեպքում ձմռանն օգտագործելիս կարող է վերածվել տհաճ համի:

Վերցրեք սմբուկը, լվացեք, բարակ ու երկայնական շերտեր կտրատեք ու դրեք թավայի մեջ.համեմեք աղով: Սմբուկը պետք է աղի մեջ թողնել մոտ մեկ ժամ (ավելի նախընտրելի է՝ երկու ժամ):Այս ընթացքում սմբուկից հյութ է դուրս գալիս, որն անպայման պետք է հեռացնել:

 

 

 



Կաթսայի մեջ ջուր լցրեք եւ եռացրեք: 

Ջրի մեջ սմբուկի հինգից-վեց շերտ լցրեք եւ սպասեք երեք րոպե:Այնուհետեւ, կարելի է շերտերը հանել եւ դնել քամիչի մեջ. այս գործընթացն արագացնելու համար կարելի է անգամ սմբուկի շերտերըլվանալ։
 
 

Այսպիսով, սմբուկի շերտերն արդեն կարելի է սննդի տոպրակների կամ տարաների մեջ լցնել, լավ փաթաթել եւ դնել սառնախցիկի մեջ: Ահա այս մեթոդով կարելի է սմբուկը սառեցնել՝ ձմռանն օգտագործելու համար: 

Այժմ Դուք արդեն ձմռանն էլ կարող եք սմբուկով աղցաններկամ ուտեստներպատրաստել. ընդամենը պետք է հանել սառնախցիկիցեւ տապակել:

Ի դեպ, սմբուկը սառնարանում պահելու համար կարելի է ոչ միայն եռացնել, այլեւ տապակել: Երկու տարբերակով էլ կարելի է լավ արդյունքի հասնել:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը