Սեզոնին ես միշտ գնում եմ 3 կգ հաղարջ եւ պատրաստում այս աստվածային անուշաբույր ըմպելիքը
Դիտումներ 1048
Բաղադրությունը.
հաղարջ - 3 կգ
շաքարավազ - 2 կգ
ջուր - 5 լ.
Հատապտուղները տեղափոխեք մեծ կաթսայի մեջ և տրորեք դրանք ձեր ձեռքերով կամ կարտոֆիլի տրորիչով։
1,5 կգ շաքարավազը լուծել ջրի մեջ և ստացված օշարակով լցնել հաղարջի խյուսի վրա։
Զանգվածը տեղափոխում ենք ապակե շշի մեջ, որպեսզի զանգվածը զբաղեցնի ծավալի 2/3-ից ոչ ավել։ Վերևում ռետինե ձեռնոց ենք դնում և տաք տեղ դնում, որ խմորվի։
3 շաբաթ անց խառնուրդը ստուգեք շաքարավազի համար և անհրաժեշտության դեպքում ավելացրեք մնացած շաքարավազը։ Եթե խմիչքը ձեզ համար շատ թթու է, թողեք խմորվի ևս 3 շաբաթ։
Ամենաընթերցվածը