Սեզոնին ես միշտ գնում եմ 3 կգ հաղարջ եւ պատրաստում այս աստվածային անուշաբույր ըմպելիքը

Դիտումներ 1048

Սեզոնին ես միշտ գնում եմ 3 կգ հաղարջ եւ պատրաստում այս աստվածային անուշաբույր ըմպելիքը

Բաղադրությունը.

հաղարջ - 3 կգ
շաքարավազ - 2 կգ
ջուր - 5 լ.

 

 



Հատապտուղները տեղափոխեք  մեծ կաթսայի մեջ և տրորեք դրանք ձեր ձեռքերով կամ կարտոֆիլի տրորիչով։

 

 

1,5 կգ շաքարավազը լուծել ջրի մեջ և ստացված օշարակով լցնել հաղարջի խյուսի վրա։

 



Զանգվածը տեղափոխում ենք ապակե շշի մեջ, որպեսզի զանգվածը զբաղեցնի ծավալի 2/3-ից ոչ ավել։ Վերևում ռետինե ձեռնոց ենք դնում և տաք տեղ դնում, որ խմորվի։

 

 

3 շաբաթ անց խառնուրդը ստուգեք շաքարավազի համար և անհրաժեշտության դեպքում ավելացրեք մնացած շաքարավազը։ Եթե ​​խմիչքը ձեզ համար շատ թթու է, թողեք խմորվի ևս 3 շաբաթ։

 



Ամենաընթերցվածը