Սենսացիոն սկրաբ, որը բոլորը կարող են օգտագործել նիհարելու համար
Ցանկանու՞մ եք նիհարել և արդեն շատ դիետաներ եք փորձել, բայց ավելորդ քաշը չի՞ վերանում։
Մենք առաջարկում ենք բնական և պարզ բաղադրիչներից պատրաստված բաղադրատոմս։ Ձեր քաշը կդառնա թեթև և աստիճանաբար կվերադառնա նորմային:
Ավելորդ կամ անբավարար քաշը ահազանգ է, որը վկայում է աղիների հետ կապված խնդիրների մասին: Սովորաբար աղիները մաքրվում են կլիզմայի օգնությամբ, սակայն քչերն են մտածում այն մասին, որ նման տհաճ պրոցեդուրաների ժամանակ օգտակար միկրոֆլորան ոչնչանում է։
Բարեբախտաբար, մաքրման այս մեթոդին կա արդյունավետ այլընտրանք՝ կտավատի սերմերը կօգնեն հեռացնել տոքսիններն ու վնասակար նյութերը:
Առավելագույն ազդեցություն կունենա սերմերի ալյուրը, որը կարող եք գնել կամ ինքներդ պատրաստել՝ մանրացնելով սերմերը սրճաղացով։ Այն թեթևացնում է աղեստամոքսային տրակտի լորձաթաղանթի բորբոքումը, բարելավում է լիպիդային նյութափոխանակությունը, ինչպես նաև ազատում է հելմինտներից։
Նախաճաշի փոխարեն դատարկ ստամոքսին պետք է օգտագործել կտավատի ալյուրի և կեֆիրի խառնուրդ՝ հետևյալ սխեմայի համաձայն.
Առաջին շաբաթ. 100 մլ կեֆիրին ավելացրեք 1 աղանդերային գդալ կտավատի սերմի ալյուր:
Երկրորդ շաբաթ՝ 2 աղանդերի գդալ ալյուր և 100 մլ կեֆիր։
Երրորդ շաբաթ՝ 3 աղանդերային գդալ ալյուր և 150 մլ կեֆիր։
Կանխարգելիչ նպատակներով սովորական կերակրատեսակներին ավելացնել աղացած կտավատի սերմերը։ Օրական նորման 2–3 ճաշի գդալ է։
Աղիքների համար կտավատի սերմով սկրաբ ընդունելու եռշաբաթյա ռեժիմը թույլ կտա լիովին մաքրվել տոքսիններից և հեռացնել մակաբույծները, ինչպես նաև նորմալացնել քաշը։
Հնարավոր չէր նիհարել որովայնի հատվածում, քանի դեռ չփորձեցի այս միջոցը. Ահա և արդյունքը
Քաշի կորստի համար ճարպ այրող խմիչքները տարբեր են, բայց միայն մեկն օգնեց ինձ:
Ես չէի կարծում, որ դա այդքան արդյունավետ կլինի: Ծովաբողկի արմատի և կոճապղպեղի արմատի խառնուրդն օգնեց ինձ հաղթահարել մի խնդիր, որն ինձ տանջում էր երկար տարիներ: Ես նիհարեցի, բայց ինչ-ինչ պատճառներով որովայնս չփոքրացավ։
Ձեզ հարկավոր է.
● 125 գ թարմ քերած ծովաբողկ
● 4 կիտրոն
● 3 ճ.գ. մեղր
● 2 ճ.գ. դարչին
● 1 ճ.գ. քերած կոճապղպեղի արմատ
Խոհարարություն
1. Կոճապղպեղը ծովաբողկի հետ մանրացրեք բլենդերի մեջ։ Քերած զանգվածին ավելացնել կիտրոնի հյութն ու դարչինը։
2. Զանգվածին ավելացնել մեղր, ամեն ինչ խառնել։
3. Պատրաստի զանգվածը պահեք սառնարանում։
Ընդունել օշարակը 21 օր, օրը 2 անգամ` 2 ճ.գ.:Ցանկալի է դա անել ուտելուց կամ մարզվելուց առաջ։
Կուրսը ավարտելուց հետո մեկ շաբաթ ընդմիջեք, ապա կարող եք նորից կրկնել։
Էֆեկտը շատ հզոր է՝ շնորհիվ այն բանի, որ ավելորդ ջուրը դուրս է գալիս բջիջներից, քաշի կորուստը արագ է տեղի ունենում։ Պատմեք ձեր սիրելիներին ճարպ այրող այս օշարակի բաղադրատոմսը, հուսով եմ, որ այն կօգնի շատերին ազատվել այս տհաճ խնդրից:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։