Շատ համեղ և կշտացնող ապուր, որը կարելի է ուտել ամեն օր և չգիրանալ

Դիտումներ 877

Շատ համեղ և կշտացնող ապուր, որը կարելի է ուտել ամեն օր և չգիրանալ

Բաղադրություն․

սաղմոնի ֆիլե - 400 գ

սոխ - 1 սոխ

գազար - 1-2 հատ.

կանաչ ոլոռ (պահածոյացված կամ սառեցված) - 4 tbsp.

կիտրոն - կես

լոլիկի հյութ - 100 մլ

սև պղպեղի հատիկներ, աղ - ըստ ճաշակի

արևածաղկի ձեթ

մաղադանոսի տերև

 

 



Գազարը մանր կտրատել, սոխը մանր կտրատել։ Տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկեգույն դառնա: Այնուհետև լցնել լոլիկի հյութը և եփել մոտ 5 րոպե։

 

 

Սաղմոնի ֆիլեն կտորների կտրատել, դնել կաթսայի մեջ և լցնել 1 լիտր ջուր։

Ավելացնել մի քանի կիտրոնի և սև պղպեղի հատիկներ։ Հասցնել եռման աստիճանի և եփել 2 րոպե։

 



Ձուկը զգուշությամբ հանում ենք թավայից։ Ձկան արգանակը քամում ենք մաղով և ավելացնում բանջարեղենով կաթսայի մեջ։ Եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե, ապա ավելացնել ձուկն ու կանաչ ոլոռը, եփել ևս 10 րոպե։

 

 

Մատուցեք ապուրը խոտաբույսերով ցողված և զարդարված կիտրոնի մնացած կտորներով:

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը