Սամիթի սոուս, որն առաջինն է վերջանում ճաշի սեղանից

Դիտումներ 1167

Սամիթի սոուս, որն առաջինն է վերջանում ճաշի սեղանից

Բաղադրությունը․

Սամիթ առանց ցողունի - 300 գր

Կիտրոն - 1 հատ

Ձիթապտղի յուղ - 3 ճ.գ.

Մանանեխ - 3 ճաշի գդալ

Սխտոր - 1-2 պճեղ (կամ ըստ ճաշակի)

 

 



Սամիթի հաստ ցողունները կտրատեք և տեղափոխեք բլենդերի ամանի մեջ։

 

 

Ավելացնել քորած կիտրոնը և հյութը, ձիտապտղի յուղը և մանանեխը։  

 



Ավելացնել սխտորը և հարել 10 վայրկյան։

 

 

Սոուսը մի քանի օր պահել սառնարանում։

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը