Սամիթի սոուս, որն առաջինն է վերջանում ճաշի սեղանից
Դիտումներ 1167
Բաղադրությունը․
Սամիթ առանց ցողունի - 300 գր
Կիտրոն - 1 հատ
Ձիթապտղի յուղ - 3 ճ.գ.
Մանանեխ - 3 ճաշի գդալ
Սխտոր - 1-2 պճեղ (կամ ըստ ճաշակի)
Սամիթի հաստ ցողունները կտրատեք և տեղափոխեք բլենդերի ամանի մեջ։
Ավելացնել քորած կիտրոնը և հյութը, ձիտապտղի յուղը և մանանեխը։
Ավելացնել սխտորը և հարել 10 վայրկյան։
Սոուսը մի քանի օր պահել սառնարանում։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը