Սա ուտելը նվազեցնում է աթերոսկլերոզի առաջացման վտանգը և նվազեցնում արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը
Պարզվում է, որ ձուկը կարելի է փոխարինել շամպինիոններով։
Եթե դուք չեք սիրում ծովամթերք, ապա ուշադրություն դարձրեք շամպինիոններին։ Այս սնկերը պարունակում են նույնքան ֆոսֆոր, որն օգտակար է ուղեղի աշխատանքի համար, որքան ծովախեցգետինն ու միդիան։
Շամպինիոնները պարունակում են հանքանյութեր (երկաթ, կալիում, ցինկ, ֆոսֆոր) և վիտամիններ՝ E, D, B։
Օգնեք ուժեղացնել նյարդային համակարգը:
Նրանք ունեն հակաբակտերիալ և հակաուռուցքային հատկություն։
Շամպինյոն ուտելը նվազեցնում է աթերոսկլերոզի առաջացման վտանգը և նվազեցնում արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը։
Տնային տնտեսուհիները պետք է իմանան սա․ Ինչ պետք է անել սունկը՝ տապակելուց առաջ
Շատերը շատ են սիրում սունկը։ Այժմ խանութներում դուք կարող եք սունկ գնել տարվա ցանկացած ժամանակ:
Այս սունկը խորովելը շատ հեշտ է։ Բայց շատ կանայք չգիտեն, որ այս սունկը տապակելուց առաջ պետք է խաշել։
Ինչի՞ համար․ Բայց ի վերջո, չե՞ք կարող վստահ լինել, որ դրանք աճեցվել են այնտեղ, որտեղ սնկերը չեն կլանում վնասակար նյութեր: Այստեղ նման սնկերից չթունավորվելու համար հարկավոր է 20 րոպե եռացնել ջրի մեջ։
Այս ջրի մեջ պետք է անպայման մի ամբողջ սոխ գցել։ Խոշոր սունկը պետք է կտրատել, իսկ մանր սունկը կարելի է ամբողջությամբ եփել։
Եվ նաև, երբ սնկով եփում եք, մի մոռացեք հեռացնել փրփուրը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։