Սա փորձելուց հետո երբեք խանութից կարագ չեք գնի
Ահա թե ինչպես պատրաստել համեղ տնական կարագ ընդամենը 7 րոպեում:
Բաղադրությունը․
1 լիտր սերուցք կամ տնական թթվասեր
Ծովի աղ՝ ըստ ճաշակի
Սերուցքը մանրակրկիտ հարեք - դա կարելի է անել բլենդերով, սննդի պրոցեսորով կամ հարիչով մոտ տասը րոպե, որից հետո կստանաք ծիտ զանգված։
Շարունակեք մինչև զանգվածը հատիկավոր դառնա և բաժանվի կարագի և հեղուկի: Այս պահին դուք պետք է ցամաքեցրեք հեղուկը կարագից:
Կարագը քամոցի մեջ դնել և հեղուկն առանձնացնել։ Այնուհետև ողողեք յուղը շատ սառը ջրով` պտտելով այն գդալով, մինչև սառը ջուրը թափանցիկ լինի:
Տնական օրգանական կարագը երկար պահպանման ժամկետ ունի և կարող է հիանալի պահվել սառնարանում 2-3 ամիս։
Դուք կարող եք զարմանալի յուղ ստեղծել ձեր սիրելիների համար՝ պարզապես ձեր յուղին ավելացնելով անուշահոտ համեմունքներ և խոտաբույսեր.
Նարնջի և կիտրոնի կեղև
Նարնջի կեղև և չորացրած լոռամիրգ և թարմ եղեսպակ
Կիտրոնի կեղև և թարմ մաղադանոս
Թարմ ռեհան, սխտոր և կոճապղպեղ
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։