Սա «կոչնչի» պրոստատիտը 1 գիշերում. Լավագույն ուղին սա է
Հիմնական հետքի տարրերը, որոնցով հարուստ է ընկույզը, վիտամին E-ն և ցինկն են։ Ընկույզը բազմաթիվ այլ օգտակար նյութեր է պարունակում, սակայն պրոստատիտի բուժման և պոտենցիայի բարձրացման հետ կապված՝ դրանք են, որ կարևոր են։
Մեղրի օգտակարության մասին առանձին-առանձին խոսելու կարիք չկա, սակայն կոնկրետ դեպքում այն գործում է որպես կեղևավորված ընկույզի հատկությունները պահպանող միջոց։
Մաքրված ընկույզը շատ արագ կորցնում է իր հատկությունները, յուղերը գոլորշիանում են, իսկ հետքի տարրերը քայքայվում են թթվածնի ազդեցության տակ։
Ինչպես պատրաստել ընկույզը մեղրով
Հարաբերակցությունը պետք է լինի այսպիսին՝ մեկ բաժակ մեղրի համար (200 մլ) պետք է մաքրել 10-12 ընկույզ: Այնուհետև կարող եք դա անել երկու եղանակով. կա՛մ պարզապես կեղևավորված ընկույզները լցրեք մեղրի մեջ, բայց ավելի լավ է նախապես մաքրված ընկույզները մանրացնել սրճաղացով:
Պետք չէ փոշիացնել, պարզապես կտորներ անել: Հաջորդը նաև մեղրը խառնեք մանրացված ընկույզին։ Ավելի լավ է նախ բանկայի մեջ ընկույզով լցնել, իսկ հետո դրանք լցնել մեղրով։
Ընկույզը մեղրից թեթև է։ Մի քանի ժամ հետո նրանք կլողան մեղրի մակերեսին։ Յուրաքանչյուր օգտագործումից առաջ այս զանգվածը պետք է խառնել՝ համասեռ խտություն ստանալու համար։
Այս խառնուրդն ավելի լավ է ընդունել առավոտյան։ Պարտադիր չէ այն շատ ու օրը մի քանի անգամ ուտել։ Բավական է առավոտյան մեկ անգամ ուտել 2-3 թեյի գդալ։
Բժիշկներն ու սննդաբանները զգուշացնում են, որ ընկույզը բավականին ծանր մթերք է։ Պետք չէ դրանցից շատ ուտել: Սա կարող է փչացնել մարսողությունը, խանգարել նյութափոխանակությունը: Հատկապես չպետք է ընդունվի արյան մեջ բարձր խոլեստերին ունեցող մարդկանց կողմից։ Այն ծավալները, որոնք նշված էին ցանկալի էֆեկտ ստանալու համար, բավականին բավարար են։