Սա իսկական «Աստծուց տրված թեյ» է, քանի որ բուժում է արթրիտը, գայլախտը, գլխապտույտը, վահանաձև գեղձը և քրոնիկական հոգնածությունը։
Մի քանի տասնամյակ առաջ մեր տատիկներն ու պապիկները բժիշկների մոտ չէին գնում։ Նրանք չէին կարծում, որ դա անհրաժեշտ է, քանի որ բոլորը կարող էին բուժել իրենց: Նրանք գիտեին, որ բնությունն ապահովում է առողջության համար անհրաժեշտ ամեն ինչ։ Եթե դուք ավելի քան 30 կամ 40 տարեկան եք, անպայման պետք է սուրճի հետ խմել թզի յուղի հայտնի օշարակը։ Մեկ այլ արդյունավետ բուժում ուրցով թեյն է։ Այսօր տեխնոլոգիայի և գիտության շնորհիվ բժշկությունն ու բազմաթիվ բնական միջոցները զարգացել են և դադարել են այդքան տարածված լինել։ Նույնիսկ եթե ժամանակակից բժշկությունը առաջադիմել է, դա չի նշանակում, որ բնական միջոցները կորցրել են իրենց բուժիչ հատկությունները։ Իրականում, այսօր շատ մարդիկ շարունակում են օգտագործել բնական բաղադրատոմսեր և վայելել դրանց առավելությունները: Այսօր մենք կխոսենք մեկ շատ արդյունավետ բնական միջոցի առավելությունների մասին։ Ուրցը բուժիչ բույս է, որը դեռ պահպանում է իր ժողովրդականությունը։ Այն պայքարում է այնպիսի հիվանդությունների դեմ, ինչպիսիք են արթրիտը, գլխապտույտը, գայլախտը, ֆիբրոմիալգիան, վահանաձև գեղձը, քրոնիկ հոգնածությունը, հիպերթիրեոզը և այլն: Ուրցի հիանալի հատկություններից մեկն այն է, որ այն հեշտ է գնել, և դուք կարող եք նույնիսկ տանը տնկել և ինքներդ աճեցնել: Ուրցը հարուստ է կալցիումով, երկաթով և կալիումով, ինչպես նաև շատ այլ սննդանյութերով, որոնք անհրաժեշտ են լավ առողջության համար: Օգտագործելով այն՝ մենք կարող ենք կարգավորել արյան ճնշումը, ինչպես նաև մեծացնել արյան կարմիր բջիջների արտադրությունը։ Բացի այդ, ուրցն արդյունավետորեն պայքարում է բրոնխիտի, ասթմայի, լարինգիտի, կոկորդի ցավի և բազմաթիվ այլ առողջական խնդիրների դեմ։
Մեզ անհրաժեշտ կլինի՝
- չոր կամ թարմ ուրց (1 բուռ)
- Հանքային ջուր (1 բաժակ) Պատրաստման և օգտագործման
Ուրցի տերևները մանրակրկիտ մաքրել կեղտից, ավելացնել հանքային ջրի մեջ և դնել կրակի վրա։ Երբ եռա, հանեք կրակից և թողեք խառնուրդը սառչի, երբ թուրմը հասնի սենյակային ջերմաստիճանի, խմեք օրը երկու անգամ՝ առաջին անգամ դատարկ ստամոքսին, երկրորդ անգամ՝ քնելուց առաջ։ Այս պարզ քայլերը կօգնեն մեզ օգտվել ուրցի բոլոր առավելություններից: Եթե զգում եք, որ թուրմը թունդ համ ունի, կարող եք ավելացնել մի քիչ մեղր, որն ավելի հաճելի կդարձնի այն, խմեք ուրցով թեյ, մինչև ձեզ լավ զգաք։ Շուտով դուք կնկատեք դրա արդյունքները։
Խառնեք այս բաղադրիչները և ստացեք արժեքավոր բալասան 100 հիվանդությունների համար
Մութ շշի մեջ անհրաժեշտ է լցնել 100 մլ պիոնի, վալերիայի և ալոճենու թուրմեր, 50 մլ էվկալիպտի թուրմ, 25 մլ անանուխի թուրմ, ավելացնել 10 մեխակի հատիկներ ( խանութներում վաճառվում է որպես համեմունք), խցանել և թողնեկ 14 օր մութ տեղում՝ սենյակային ջերմաստիճանում թրմելու համար։
Պարբերաբար թափահարեք: Ստացված միջոցն ընդունեք 30 կաթիլ, նոսրացնելով 100 մլ ջրի մեջ, օրը 3-4 անգամ (վերջին անգամ՝ գիշերը քնելուց առաջ) ուտելուց 30 րոպե առաջ։
Մի հանեք մեխակները շշից։ Այս թուրմը բարելավում է ուղեղի շրջանառությունը, ունի հակասպազմոդիկ, հակացնցումային և հակաուռուցքային ազդեցություն, օգնում է վարիկոզի և ծայրամասային անոթների, անգինա պեկտորիսի, առիթմիայի, նևրոզի և հիպերտոնիայի դեպքում, կանխում է թրոմբոզը, խթանում է արյունաստեղծությունը, վերացնում է ինսուլտի և սրտի կաթվածի հետևանքները:
Թուրմը պետք է ամեն օր ընդունել մեկ ամիս, ապա մեկ շաբաթ ընդմիջել, ապա շարունակել ընդունել։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։