Սա դուր կգա բոլոր տղամարդկանց․ Անպայման խմեք սա
Պատրաստում եմ հիանալի ըմպելիք տնական թթխմորից։
Բաղադրությունը․
300 գ տարեկանի հաց (սև)
3–4 լիտր ջուր
10–15 ճ.գ. շաքարավազ
2 ճ․գ․ չամիչ
Հացը կտրատել և չորացնել ջեռոցում մինչև դարչնագույնը: Համոզվեք, որ դրանք չեն այրվում, հակառակ դեպքում կվասը դառը համ կունենա։
Սառեցված կտորները լցրեք տարայի մեջ, որի մեջ կվաս կպատրաստեք:
Եռացնել ջուրը և մեջը լուծել շաքարավազը։ Հովացրեք և լցրեք կտորների վրա։ Ավելացնել չամիչ: Ծածկեք տարան բամբակյա անձեռոցիկով կամ շղարշով և թողեք խմորվի։ 24 ժամ հետո դրանք կսկսեն փրփրել։ Եթե դա տեղի չունենա, նշանակում է, որ հացն այնքան էլ որակյալ չի եղել, դրա մեջ պետք է խմորիչ ավելացնել։
Խառնել 2 ճ.գ.պատրաստի զանգվածից և 0,5 թ/գ ջուր։ Ավելացնել 1 ճ.գ. շաքարավազ և 5 գ խմորիչ։ Խառնել և թողնել, որ խառնուրդն ուռչի։ Այնուհետև լցնել այն հացի վրա։
Այն բանից հետո, երբ կտորները փրփրեն և բարձրանան վերև, կվասը պատրաստ կլինի 2-4 օրից:
Պատրաստի կվասը քամեք տարայից և քամեք 3 շերտ շղարշով: Հանգստացեք և վայելեք հիանալի տնական ըմպելիք:
Բազուկի էլիքսիր. Օրգանիզմի, հատկապես լյարդի և արյան հզոր դետոքսիկացիա:
Մեկ ամսվա ընթացքում ես մոռացա մարսողության հետ կապված խնդիրների մասին և նույնիսկ տարիքային բծերը պակասեցին:
Բազուկի էլիքսիրը կօգնի զարմանալի կերպով մաքրել օրգանիզմը այս բանջարեղենի հզոր հատկությունների շնորհիվ, որոնք հատկապես արդյունավետ են լյարդը մաքրելու համար։
Ճակնդեղն ու ճակնդեղի տերևները լյարդը մաքրող անհավանական հատկություն ունեն։
Այս հյութը խորհուրդ ենք տալիս խմել շաբաթական առնվազն 1-2 անգամ։
Այս էլիքսիրի առավելությունները օրգանիզմի դետոքսիկացման համար
Բացի դետոքսիկացնող լինելուց, այն նաև շատ լավ խոնավեցնում է մարմնի բջիջները։
Բաղադրիչները օգնում են հավասարակշռել ճակնդեղի համը և ստեղծել խմիչքի շատ գրավիչ բույր և գույն, որը բոլորը կցանկանան փորձել:
Խոհարար Մարլի Սենտավերը մեզ պատմում է ճակնդեղի օգտակարության մասին.
Ճակնդեղի սննդային հատկությունները հակաօքսիդանտների հիանալի աղբյուր են, որոնք օգնում են կարգավորել մարսողությունը: Նրանք նաև մաքրում են լյարդը և օրգանիզմից հեռացնում տոքսինները։ Բազուկի տերևները ուտելի են և հատկապես հարուստ են բետա-կարոտինով»։
Կալիում, մանրաթել, ֆոսֆոր, մագնեզիում, երկաթ; վիտամիններ A, B և C; բետա-կարոտին, բետա-ցիանին և ֆոլաթթու: Սրանք ընդամենը մի քանիսն են բազմաթիվ սննդանյութերից, վիտամիններից և հանքանյութերից, որոնք կարելի է գտնել ճակնդեղի և նրա տերևների մեջ:
Բազուկը հատկապես օգտակար է հղի կանանց համար, քանի որ վիտամին B-ն և երկաթը շատ օգտակար են հղիության ընթացքում բջիջների աճի խթանման համար: Եվ նաև կնոջ օրգանիզմում երկաթի պաշարները համալրելու համար։
Ինչպես պատրաստել էլիքսիր
Այն հիանալի միջոց է լյարդի համար։ Այն նաև գործում է որպես արյունը մաքրող միջոց և կարող է կանխել քաղցկեղի տարբեր ձևերը:
Բաղադրիչներ
1/3 բաժակ թակած ճակնդեղ
1/2 բաժակ կտրատած գազար
1 փոքր վարունգ (թարմ կամ սառեցված)
1 խնձոր
1/4 թեյի գդալ թարմ քերած կոճապղպեղի արմատ
4 թարմ ճակնդեղի տերև (ըստ ցանկության)
մի քիչ կիտրոնի հյութ (ըստ ցանկության)
Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել 200-250 մլ ջուր և հարել։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել անմիջապես, ցանկալի է ուտելուց 30 րոպե առաջ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։