Սա դիտելուց հետո դուք այլևս երբեք չեք գնի հազի դեղամիջոցներ
Ձմռան սկսվելուն պես հաճախակի են դառնում մրսածության ու գրիպի դեպքերը։ Ջերմաստիճանի նվազման և վարակների տարածման աճի պատճառով ձմռանը ամենից հաճախ մրսում ենք։
Հազը, որը հաճախ ուղեկցում է այս հիվանդություններին, ի վերջո հանգեցնում է կոկորդի գրգռման։ Ցիկլը սովորաբար շարունակվում է ձմռանը, և դուք կարող եք անընդհատ հիվանդ զգալ: Սովորական դեղամիջոցները կարող են ժամանակավոր թեթևացում տալ, բայց չեն բուժում խնդրի պատճառը:
Ավելի լավ է մրսածությունն ու հազը բուժել տնային միջոցներով՝ ակնթարթային և երկարաժամկետ թեթևացում ստանալու համար։
Ահա մի բաղադրատոմս, որը կարող է գործել որպես հազը զսպող միջոց և շատ արդյունավետ է դրա դեմ պայքարում: Այն չունի կողմնակի ազդեցություն և հեշտ է պատրաստել։
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
կիտրոնի հյութ - 2 ճ.գ․
մեղր - 1 ճ.գ․
ջուր - ½ բաժակ
շաքարավազ - 1 ճ.գ․
կոճապղպեղ - ½ թեյի գդալ (փոշի)
սխտոր - ¼ թեյի գդալ
Նախ վերցրեք բոլոր բաղադրիչները և խառնեք բլենդերի մեջ և պատրաստեք թանձր մածուկ։ Ապա ավելացրեք ½ բաժակ ջուր և թողեք եռա։
Եփել մարմանդ կրակի վրա՝ մինչև խիտ խտություն ստանալը։
Թողեք, որ օշարակը սառչի։
Ընդունեք օրական 2-3 կաթիլ՝ հազից ազատվելու համար։
Մեղրը գործում է որպես հազի բնական արգելակիչ և հակասեպտիկ, մինչդեռ կիտրոնի հյութում առկա վիտամին C-ն օգնում է բուժել մրսածությունը:
Տնական հազի և բորբոքման բաղադրատոմս. ավելի արագ է գործում և ավելի հզոր, քան ցանկացած հազի օշարակ
Մեր բաղադրատոմսում օգտագործվող բաղադրիչները պարզ են, էժան, մատչելի և ամբողջովին բնական:
Ձեզ հարկավոր է․
կանաչ թեյ
1/3 թեյի գդալ ուրց
1/2 թեյի գդալ կոճապղպեղի արմատ (թարմ քերած)
1/2 թեյի գդալ քրքում
2 թեյի գդալ կես կիտրոն
Առանց հազի կամ գրիպի. Գազարը, մեղրն ու կիտրոնը դուրս կբերեն ամբողջ խորխը
Մրսածությունը շատ տարածված վարակ է, որից գրեթե ամեն տարի ցուրտ եղանակի սկսվելուն պես յուրաքանչյուր մարդ տառապում է։
Որպեսզի չտառապեք տհաճ ախտանիշներից և արագացնեք ապաքինման գործընթացը, պատրաստեք և սկսեք ընդունել շատ արդյունավետ ժողովրդական միջոց, որի բաղադրատոմսը ներկայացված է ստորև։
Բաղադրիչները.
գազար - 2-3 խոշոր
կիտրոն - 1 հատ մեծ
մեղր - 50 գ
ջուր - գազարը եռացնելու համար
Մաքրած գազարը կտրատել մի քանի կտորի և դնել եռա: Երբ ջուրը եռա, բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում ենք միջուկը: Ստացված խառնուրդը պահեք կափարիչով ապակե տարայի մեջ։
Օգտագործեք 5 կամ 6 ճաշի գդալ ամեն օր, մինչև մրսածության կամ գրիպի ախտանիշներն անհետանան:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։