Սա բնական հազի օշարակ է, որ ցանկացածը կարող է պատրաստել տանը
Պատրաստեք ձեր սեփական հազի օշարակը տանը։ Դա անելու համար վերցրեք 1 գլուխ կարմիր սոխ, 1/2 գլուխ սխտոր և 1/2 բաժակ շագանակագույն կամ սպիտակ շաքար։
Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով և լցնել մի բաժակ մեղր։ Կափարիչը ամուր փակեք և դրեք սառնարանում 8-12 ժամ։ Սրանից հետո կարելի է խմել 1 թ/գ։ Խառնուրդն, իհարկե, դժոխքի համ ունի, բայց այն անմիջապես օգնում է։
Գազարի միջոցով վերացրեք հազը և հեռացնրեք խորխը թոքերից
Մենք բոլորս գիտենք, որ գազարն առողջարար բանջարեղեն է, որը հարուստ է B-կարոտինով և վիտամին A-ով, որոնք կենսական նշանակություն ունեն մեր աչքերի առողջության համար:
Գազարը նաև վիտամինների աղբյուր է, ինչպիսիք են C, K և B, ինչպես նաև բազմաթիվ հանքանյութեր, այդ թվում՝ մանգան, մագնեզիում, ֆոսֆոր, կալիում, կալցիում և երկաթ:
Բացի այն, որ գազարն օգտակար է աչքերի համար, այն նաև բարենպաստ է ազդում աղիքների աշխատանքի վրա և ամրացնում է իմունային համակարգը։ Բացի այդ, այն օգնում է պայքարել ասթմայի, հազի, բրոնխիտի, մրսածության և ցանկացած տեսակի շնչառական հիվանդության դեմ։
Ստորև ձեզ ենք ներկայացնում մի բաղադրատոմս, որը հարմար է ինչպես մեծերի, այնպես էլ երեխաների համար։ Այս միջոցի շնորհիվ դուք կարող եք ազատվել հազից և հեռացնել խորխը թոքերից։
Բաղադրությունը․
0,5 կգ գազար
3-4 ճաշի գդալ մեղր
Վերցրեք գազարը և կտրատեք խորանարդներ։
Այնուհետեւ մի փոքր եռացրեք, որպեսզի այն ավելի փափկի:
Լավ խառնել բլենդերի միջոցով։
Ջուրը, որում եփել եք գազարը, պետք չէ թափել։ Հովացրեք այն և ավելացրեք մեղր։
Այնուհետեւ այս ջուրը ավելացրեք գազարի խյուսի մեջ։
Եվ ձեր բնական միջոցը պատրաստ է։ Պահպանեք այն զով տեղում կամ սառնարանում (8-10 աստիճան C / 46-50 Fahrenheit)
Այս բնական միջոցը բացարձակապես անվտանգ է առողջության համար, այնպես որ կարող եք հաճախակի խմել այն։
Լավ ազդեցության համար օրվա ընթացքում բավարար է 3-4 ճաշի գդալը։
Արդյունքները տեսանելի կլինեն մեկ-երկու օրից։ Սա կվերացնի թոքերի խորխը և կբուժի հազը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։