Միայ այս բանջարեղենը օգնեց ինձ իջեցնել շաքարս և խոլեստերինս, բոլորիդ խորհուրդ եմ տալիս
Այս «արևային հատապտուղի» օգտակարությունը լեգենդար է։ Ի վերջո, այն պարունակում է վիտամինների և հանքանյութերի մի ամբողջ համալիր, որոնք հիանալի կերպով ներծծվում են մարմնի կողմից:
Դդումը հիանալի պահպանում է իր հատկությունները, նույնիսկ եթե երկար ժամանակ պահվում է սենյակային ջերմաստիճանում։ Այս միրգը շատ օգտակար է ոչ միայն հում վիճակում, այլև խաշած վիճակում։ Դդմից պատրաստում են համեղ ձավարեղեն, ապուրներ, նրբաբլիթներ, մուրաբաներ և հյութեր։
Սակայն քչերը գիտեն, որ դդումը հիանալի միջոց է արյան մեջ շաքարի և խոլեստերինի բարձր մակարդակի դեմ պայքարելու համար: Այսօր մենք ձեզ հետ կկիսվենք դդումի ըմպելիքի հրաշալի բաղադրատոմսով , որը կօգնի ձեզ հաղթահարել այս խնդիրները։
Ինչպես նվազեցնել խոլեստերինը տանը
Բաղադրամասեր
100 գ հում դդում
0,5 ճ.գ. մաքուր ջուր
Դդմի կեղևը հանել և մանր կտրատել։
Լցնել դրանք բլենդերի մեջ, ավելացնել ջուրը և հարել մինչև հարթ լինի:
Այս ըմպելիքը պետք է խմել օրական 250 գ դատարկ ստամոքսին ուտելուց կես ժամ առաջ։ Մեկ ամսվա ընթացքում անհրաժեշտ է ամեն օր դդմի ջուր խմել։ Արդյունքները կտեսնեք 30 օրվա ընթացքում: Գիտնականներն ապացուցել են, որ դդմի մեջ առկա վիտամինների ամբողջ համալիրը դանդաղեցնում է օրգանիզմի ծերացումը։
Այսինքն՝ դդումը կարող է ծառայել որպես հիանալի ուտեստ սեղանին, ինչպես նաև բնական դեղամիջոց։ Այն կարելի է գտնել ինչպես խանութների դարակներում, այնպես էլ մթերային շուկաներում։ Բայց ավելի լավ է դդումը սառեցնել սառցախցիկում և ուտել ամբողջ տարին։ Երբ սառեցվում է, այն պահպանում է բոլոր վիտամիններն ու համը։ Դուք կարող եք հեշտությամբ պատրաստել ցանկացած ուտեստ!