Շուկայում վաճառողը համոզեց մեծ դդում գնել և բաղադրատոմսը գրեց անձեռոցիկի վրա, որը ներկայացնում ենք ձեզ

Դիտումներ 867

Շուկայում վաճառողը համոզեց մեծ դդում գնել և բաղադրատոմսը գրեց անձեռոցիկի վրա, որը ներկայացնում ենք ձեզ

ԽՄՈՐԻ ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐԸ

300 գ դդում

60 մլ կաթ

120 մլ բուսական յուղ

2 ձու

190 գ ալյուր

1,5 ճ.գդ փխրեցուցիչ

լուծվող սուրճ

1 ճ.գ դարչին

0,5 ճ.գդ մշկընկույզ

0,5 ճ.գդ աղացած մեխակ

150 գ շաքարավազ

0,5 ճ.գդ աղ

բնական աղացած սուրճ

 

 

 



Դդումը մաքրել, կտորների կտրել և թխել մինչև փափկի:

Պատրաստի դդումը բլենդերով հարում ենք մինչև խյուս դառնա։

 

 

Խմորը պատրաստելու համար ալյուրը մաղում ենք փխրեցուցիչով և աղով։ Ավելացնել համեմունքներ (մեխակ, մշկընկույզ, դարչին) և լուծվող սուրճ։

 



Առանձին ամանի մեջ հարում ենք ձվերը շաքարավազի հետ: Զգուշորեն լցնել դդումի խյուսը և խառնել սիլիկոնե սպաթուլայով։ Լցնել բուսայուղը և կաթը։ Կրկին խառնել։

 

 

Չոր խառնուրդը խառնել հեղուկի հետ։ Խմորը լցնում ենք յուղապատ կամ մագաղաթապատ թխման ամանի մեջ (11 x 21 սմ): Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50-55 րոպե, մինչև պատրաստ լինի։

Թողեք տորթը սառչի կաղապարի մեջ, ապա մատուցել։ Վերջ, դդումի քափքեյք պատրաստ է։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը