Շեֆ խոհարարը այլումինի փայլաթիթեղի գնդիկներ դրեց թավայի մեջ․ Հիմա ես էլ եմ այդպես անում

Դիտումներ 570

Շեֆ խոհարարը այլումինի փայլաթիթեղի գնդիկներ դրեց թավայի մեջ․ Հիմա ես էլ եմ այդպես անում

Խոհարարը ալյումինե փայլաթիթեղի գնդիկներ է նետել տապակի մեջ։ Համոզված ենք, դուք երբեք նման բան չեք տեսել:

Սիրու՞մ եք շոգեխաշած ուտելիք։ Բնականաբար! Նման ուտեստները միշտ աներեւակայելի համեղ են ստացվում։ Բայց հնարավո՞ր է նման սնունդ պատրաստել, այսինքն. շոգեխաշած, եթե տանը հարմարանք չունեք: Պարզվում է, որ դա միանգամայն հնարավոր է։ Ձեզ մնում է միայն հետևել մեր խոհարարի հրահանգներին:

Ի՞նչ է պետք անել սրա համար․

Մեր խոհարար ՄաքԳայվերն ասում է, որ նախ պետք է հնարավորինս ստեղծագործ լինել: Ստեղծագործական մտածողությունը նրան ստիպեց գտնել մի զարմանալի միջոց՝ առանց շոգեխաշման սարքը ունենալու սնունդը պատրաստելու համար:

Ընդամենը պետք է վերցնել թավա և ալյումինե փայլաթիթեղով: Վերցրեք երեք կտոր ալյումինե փայլաթիթեղ, փաթաթեք գնդիկների և անմիջապես նետեք տապակի մեջ։

Բնականաբար, այս հնարքը տեղին է միայն այն դեպքում, եթե ձեր ափսեները ջերմամեկուսիչ են: Վերցրեք սովորական ափսե, վրան դրեք, օրինակ, ձուկ և զգուշորեն դրեք այս գնդերի վրա։ Ծածկեք տապակը և սպասեք, մինչև կերակուրն ամբողջությամբ եփվի:



Ահա թե ինչպես կարելի է արագ սպիտակեցնել ատամները ալյումինե փայլաթիթեղով (ֆոլգա)

Ատամների վրա գունավորումն ու պիգմենտացիան շատ տարածված էսթետիկ խնդիր է ինչպես տղամարդկանց, այնպես էլ կանանց համար:

Կան բազմաթիվ գործոններ, որոնք կարող են առաջացնել ատամների դեղնացում։ Օրինակ՝ ծխելը, մուգ ըմպելիքների օգտագործումը, ինչպիսիք են թեյն ու սուրճը, և բերանի խոռոչի անբավարար հիգիենան: Այսպիսով, պարզեք այն տեխնիկան, որն օգտագործում է ալյումինե փայլաթիթեղը ատամները սպիտակեցնելու համար:

 

 

Չնայած խորհուրդ ենք տալիս տարին մեկ անգամ այցելել ատամնաբույժի, սակայն ալյումինե փայլաթիթեղի կիրառման այս տեխնիկան շատ արդյունավետ է։ Հատկապես, եթե ժամանակի կամ ֆինանսական միջոցների սղության պատճառով չենք կարող այցելել ատամնաբույժի։

Ոչ միայն դա, մենք պետք է ընդգծենք բերանի խոռոչի ճիշտ հիգիենան՝ օգտագործելով սպիտակեցնող ատամի մածուկներ։

Այս հնարքը շատ արդյունավետ է ատամները մեկ ժամվա ընթացքում սպիտակեցնելու համար։ Եվ սա 100% բնական տնական հնարք է։

Նախ, մի քիչ խմորի սոդա խառնեք ձեր սովորական ատամի մածուկի հետ:
Վերցրեք մի փայլաթիթեղ և կտրեք այն այնպես, որ տեղավորվի ձեր բոլոր ատամների մակերեսին: Սրանք կլինեն երկու թղթի կտորներ՝ մեկը ատամների վերին շարքի համար, մյուսը՝ ներքևի շարքի համար:

Ձևավորված մածուկը ատամի մածուկի և սոդայի հետ դնել փայլաթիթեղի վրա՝ տարածելով ամբողջը։



Փայլաթիթեղը դրեք ձեր ատամների վրա: Այնուհետեւ նույնն արեք ձեր ատամնաշարի ստորին մասի հետ: Թողնել մեկ ժամ։

Դուք կարող եք կատարել այս սպիտակեցումը շաբաթական երկու-երեք անգամ:

Դուք փոփոխություններ կնկատեք առաջին անգամից: Բայց հնարավոր է, որ ամենահամառ բծերը երկու-երեք շաբաթ տևեն անհետանալու համար:

 

 

Չնայած այս սպիտակեցումը ոչ մի կողմնակի ազդեցություն չունի, այն չպետք է շատ հաճախ օգտագործել, քանի որ նույնիսկ ատամնաբույժները խորհուրդ չեն տալիս օգտագործել սպիտակեցնող միջոցներ, քանի որ դրանք հակված են թուլացնել ատամի էմալը:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը