Շատերը նույնիսկ չգիտեն սխտորի ձողերի առավելությունների մասին
Սխտորի ձողերը ոչ միայն համեղ են, այլև ունեն մեծ օգուտներ օրգանիզմի համար. Կանաչ սխտորի ձողերը հիմնականում հարուստ են վիտամին C-ով։
Սխտորի ձողերը ցածր կալորիականություն ունեն, և եթե հետևում եք ձեր կազմվածքին, ապա դա ձեզ համար հատկապես կարևոր կլինի իմանալ: Սխտորի ձողերը երկաթի բարձր պարունակություն ունեն՝ նույնիսկ ավելին, քան խնձորը:
Դրանք պարունակում են նաև ծծումբ և կալցիում. այս ամենը դրանց տալիս է բնորոշ հոտ: Նման ձողերի եթերայուղը հաճախ օգտագործվում է. այն պարունակում է բազմաթիվ բնական հակաբիոտիկներ, որոնք արդյունավետ կերպով ճնշում են բակտերիաների և մանրէների զարգացումը:
Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ և օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի և երկարատև հիվանդություններից հետո:
Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք դրանք պատրաստել՝ օգվելով այս պարզ բաղադրատոմսից։
Դուք կարող եք ոչ միայն բազմազանություն ավելացնել ձեր սովորական ճաշացանկին, այլև հոգ տանել ձեր առողջության մասին:
Բաղադրությունը՝
- 0,5 կգ սխտոր ձողեր,
- 3 ճ.գ. աղ,
- 2 կծու պղպեղ,
- 0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ
- 0,5 թեյի գդալ աղացած համեմ
Մանրակրկիտ լվացեք ձողերը: Պինդ մասը պետք է հեռացվի: Կտրեք ձողերը և մյուս բաղադրիչների հետ միասին լցրեք բլենդերի մեջ։
Խառնուրդը մանրացնել։ Լցրեք ամեն ինչ փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ: Տեղադրել սառնարանում:
Քացախ, մեղր և սխտոր՝ ասթմայի, բրոնխիտի, իմպոտենցիայի և նույնիսկ քաղցկեղի անզիջում թշնամին
Բաղադրիչները, ինչպիսիք են խնձորի քացախը, սխտորը և մեղրը, կան գրեթե յուրաքանչյուրի տանը: Սակայն քչերը գիտեն, որ դրանք ոչ միայն մթերքներ են, այլ առողջության իրական աղբյուրներ: Ասթման, բրոնխիտը, իմպոտենցիան և նույնիսկ քաղցկեղը ընդմիշտ կհեռանան օրգանիզմից, եթե պատրաստեք մեկ պարզ, բայց շատ հզոր միջոց։
Այն պատրաստելու համար հարկավոր է վերցնել մի բաժակ բնական խնձորի քացախ և մեղր։
Որպես լրացուցիչ տարր՝ ձեզ անհրաժեշտ կլինի 10 պճեղ թարմ սխտոր։
Այն պետք է մաքրել և խառնել քացախի և մեղրի հետ։ Պետք չէ սխտորը սեղմել կամ դրա հետ որևէ այլ բան անել. մեխակները պետք է անձեռնմխելի մնան։
Հաջորդ օրը հրաշք միջոցը կարելի է օգտագործել։ Բավական է օրական մեկ թեյի գդալ ուտել, և մի քանի ամիս հետո էֆեկտն ուղղակի անհավանական կլինի։
Դեղորայքն ընդունելուց հետո 15 րոպե ոչինչ մի կերեք։ Եթե հետևեք այս խորհուրդներին, ապա գլխացավերը, անքնությունը կվերանան օրգանիզմից, կբարձրանա իմունիտետը և այլն։ Բայց ամենակարեւորը՝ հնարավոր կլինի ընդմիշտ մոռանալ բազմաթիվ լուրջ հիվանդությունների մասին։
Գործնականում ապացուցված է, որ սխտորը, մեղրը և քացախը օգնում են բուժել այնպիսի սարսափելի հիվանդությունները, ինչպիսիք են քաղցկեղը և շաքարախտը։ Իհարկե, բժշկի հետ խորհրդակցությունն ավելորդ չի լինի։ Առողջ եղեք։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։