Շատերը նույնիսկ չգիտեն սխտորի ձողերի առավելությունների մասին

Դիտումներ 281

Շատերը նույնիսկ չգիտեն սխտորի ձողերի առավելությունների մասին

Սխտորի ձողերը ոչ միայն համեղ են, այլև ունեն մեծ օգուտներ օրգանիզմի համար. Կանաչ սխտորի ձողերը հիմնականում հարուստ են վիտամին C-ով։

Սխտորի ձողերը  ցածր կալորիականություն ունեն, և եթե հետևում եք ձեր կազմվածքին, ապա դա ձեզ համար հատկապես կարևոր կլինի իմանալ: Սխտորի ձողերը երկաթի բարձր պարունակություն ունեն՝ նույնիսկ ավելին, քան խնձորը:

Դրանք պարունակում են նաև ծծումբ և կալցիում. այս ամենը դրանց տալիս է բնորոշ հոտ: Նման ձողերի եթերայուղը հաճախ օգտագործվում է. այն պարունակում է բազմաթիվ բնական հակաբիոտիկներ, որոնք արդյունավետ կերպով ճնշում են բակտերիաների և մանրէների զարգացումը:

Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ և օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի և երկարատև հիվանդություններից հետո:

Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք դրանք պատրաստել՝ օգվելով այս պարզ բաղադրատոմսից։

Դուք կարող եք ոչ միայն բազմազանություն ավելացնել ձեր սովորական ճաշացանկին, այլև հոգ տանել ձեր առողջության մասին: 

Բաղադրությունը՝ 

- 0,5 կգ սխտոր ձողեր, 

- 3 ճ.գ. աղ, 

- 2 կծու պղպեղ, 

- 0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ 

- 0,5 թեյի գդալ աղացած համեմ

 

Մանրակրկիտ լվացեք ձողերը: Պինդ մասը պետք է հեռացվի: Կտրեք ձողերը և մյուս բաղադրիչների հետ միասին լցրեք բլենդերի մեջ։

Խառնուրդը մանրացնել։ Լցրեք ամեն ինչ փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ: Տեղադրել սառնարանում:

 



Քացախ, մեղր և սխտոր՝ ասթմայի, բրոնխիտի, իմպոտենցիայի և նույնիսկ քաղցկեղի անզիջում թշնամին

Բաղադրիչները, ինչպիսիք են խնձորի քացախը, սխտորը և մեղրը, կան գրեթե յուրաքանչյուրի տանը: Սակայն քչերը գիտեն, որ դրանք ոչ միայն մթերքներ են, այլ առողջության իրական աղբյուրներ: Ասթման, բրոնխիտը, իմպոտենցիան և նույնիսկ քաղցկեղը ընդմիշտ կհեռանան օրգանիզմից, եթե պատրաստեք մեկ պարզ, բայց շատ հզոր միջոց։

Այն պատրաստելու համար հարկավոր է վերցնել մի բաժակ բնական խնձորի քացախ և մեղր։ 

 

 

Որպես լրացուցիչ տարր՝ ձեզ անհրաժեշտ կլինի 10 պճեղ թարմ սխտոր։ 

Այն պետք է մաքրել և խառնել քացախի և մեղրի հետ։ Պետք չէ սխտորը սեղմել կամ դրա հետ որևէ այլ բան անել. մեխակները պետք է անձեռնմխելի մնան։

Հաջորդ օրը հրաշք միջոցը կարելի է օգտագործել։ Բավական է օրական մեկ թեյի գդալ ուտել, և մի քանի ամիս հետո էֆեկտն ուղղակի անհավանական կլինի։



Դեղորայքն ընդունելուց հետո 15 րոպե ոչինչ մի կերեք։ Եթե ​​հետևեք այս խորհուրդներին, ապա գլխացավերը, անքնությունը կվերանան օրգանիզմից, կբարձրանա իմունիտետը և այլն։ Բայց ամենակարեւորը՝ հնարավոր կլինի ընդմիշտ մոռանալ բազմաթիվ լուրջ հիվանդությունների մասին։

 

 

 

Գործնականում ապացուցված է, որ սխտորը, մեղրը և քացախը օգնում են բուժել այնպիսի սարսափելի հիվանդությունները, ինչպիսիք են քաղցկեղը և շաքարախտը։ Իհարկե, բժշկի հետ խորհրդակցությունն ավելորդ չի լինի։ Առողջ եղեք։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը