Շատ պարզ, համեղ և հյութալի բանջարեղենային կոտլետի բաղադրատոմս

Դիտումներ 391

Շատ պարզ, համեղ և հյութալի բանջարեղենային կոտլետի բաղադրատոմս

Ձեզ հարկավոր է.
- ծաղկակաղամբ
- բրոկկոլի 
- աղ 1թ.գ.
- գազար
- պանիր 
- ալյուր
- յուղ կամ բուսական յուղ տապակելու համար

 



Ծաղկակաղամբը, բրոկկոլին, գազարը մանրացնել բլենդերի մեջ։ 
Պանիրը ձեռքերով մանրացրեք։ Ավելացնել համեմունքներ, խառնել և ավելացնել ալյուրը, որպեսզի զանգվածը կպչուն դառնա, և կարողանաք կոտլետներ պատրաստել։

 


Թող յուղը տաքանա և ձևավորեք կարկանդակներ:
Տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից։

 



Կարող եք մատուցել բրնձով։ 

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը