Շատ պարզ, համեղ և հյութալի բանջարեղենային կոտլետի բաղադրատոմս
Դիտումներ 391
Ձեզ հարկավոր է.
- ծաղկակաղամբ
- բրոկկոլի
- աղ 1թ.գ.
- գազար
- պանիր
- ալյուր
- յուղ կամ բուսական յուղ տապակելու համար
Ծաղկակաղամբը, բրոկկոլին, գազարը մանրացնել բլենդերի մեջ։
Պանիրը ձեռքերով մանրացրեք։ Ավելացնել համեմունքներ, խառնել և ավելացնել ալյուրը, որպեսզի զանգվածը կպչուն դառնա, և կարողանաք կոտլետներ պատրաստել։
Թող յուղը տաքանա և ձևավորեք կարկանդակներ:
Տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից։
Կարող եք մատուցել բրնձով։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը