Շատ հեշտ պատրաստվող և պարզ բաղադրատոմսով նախուտեստ՝ լավաշը պանրով թավայի մեջ

Դիտումներ 274

Շատ հեշտ պատրաստվող և պարզ բաղադրատոմսով նախուտեստ՝ լավաշը պանրով թավայի մեջ

Բաղադրամասեր․

  • Լավաշ
  • Ձու
  • Պանիր
  • Կանաչ սոխ
  • Կանաչներ
  • Աղ
  • Աղացած սև պղպեղ
  • Մայոնեզ
  • Թթվասեր
  • Բուսական յուղ



Պատրաստել բաղադրիչները ըստ ցանկի։ Բոլոր բաղադրիչները գրեթե պատրաստ են կերակուր պատրաստելու համար: Միայն  եփեք աղաջրի մեջ։ Եփել մոտ 12 րոպե, քամել ջուրը, ձվերը լցնել սառը ջրի մեջ, թողնել սառչի, մաքրել և անցկացնել  քերիչով կամ մանր կտրատել դանակով։

Պանիրը կարելի է օգտագործել ցանկացած տեսականի՝ ըստ ճաշակի, բայց ավելի լավ է վերցնել սովորական դասականը՝ առանց տարբեր համերի, որոնք կարող են ստվերել մյուս բաղադրիչների համը, գլխավորն այն է, որ այն լավ հալչի տաքացնելիս։

Լվանալ կանաչ սոխը, չորացնել թղթե սրբիչներով և դանակով մանր կտրատել։ Բացի սոխից կարող եք օգտագործել այլ կանաչիներ, այն ավելի ինտենսիվ կդարձնի համը և հաճելի բուրմունք կհաղորդի նախուտեստին, կարող եք ավելացնել մի փոքրիկ փունջ սամիթ, մաղադանոս, մի ​​ճյուղ ռեհան և կիլանտրո։

Պատրաստի բաղադրիչները լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել մայոնեզն ու թթվասերը, խառնել։

Համտեսելու համար կարող եք ավելացնել մի պտղունց աղ և սև պղպեղ։ Մանրակրկիտ խառնել, որպեսզի միջուկը դառնա համասեռ զանգված։



Լավաշը բացում ենք, կտրատում միանման քառակուսիների կամ փոքր ուղղանկյունների։ Յուրաքանչյուր կտորի կենտրոնում դրեք մի ճաշի գդալ մի փոքր միջուկ և պիտայի հացը վերածեք ծրարի։ Դա պետք է անել զգույշ, որպեսզի տապակելիս այն չշրջվի, և պանիրը դուրս չգա թավայի վրա։ Եթե ​​պիտայի հացը չոր է թվում, ծալելիս կարող է ճաքել, կարող եք մայոնեզով պատել, որպեսզի մի փոքր առաձգական դառնա։

Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ, տաքացնել։ Տաքացած յուղի վրա փռում ենք պիտայի հացից ծրարները։ Տապակել դրանք երկու կողմից հինգ րոպե, որպեսզի պանիրը ներսից սկսի հալվել, իսկ վերևի պիտայի հացը մի փոքր կարմրի։

Վերցրեք  նախուտեստը տապակից և տաք վիճակում մատուցեք։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը