Շատ համեղ լցոնած պղպեղի բաղադրատոմս

Դիտումներ 429

Շատ համեղ լցոնած պղպեղի բաղադրատոմս

Բաղադրությունը․

* 10-12 քաղցր պղպեղ,
* 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ,
* 1 բաժակ թթվասեր,
* 1 քաղցր կարմիր պղպեղ,
* 2 ճաշի գդալ մանր կտրատած կանաչի։

 

 

Միջուկի համար․    
* 6 ճաշի գդալ բրինձ,
* 12-15 սունկ,
* 3 ճաշի գդալ կարագ,
* 2 սոխ;
* 2-3 լոլիկ,
* 2-3 ճաշի գդալ թթվասեր (ըստ ցանկության),
* աղ,
* աղացած սև պղպեղ,
* 2 ճաշի գդալ մանր կտրատած կանաչի։

 



Պղպեղի սերմերի հետ միասին հանել ցողունը, պղպեղի վրա լցնել եռման ջուր, դնել քամոցի մեջ, հովացնել, լցնել աղացած միսով։ Պղպեղի ցողունը մանր կտրատում ենք բլենդերի մեջ կամ անցկացնում մսաղացով։ Թավայի մեջ տապակել լցոնած պղպեղը, թթվասերը լցնել քաղցր կարմիր պղպեղի խյուսով, թխել ջեռոցում։
Կարագի մեջ տապակած բրնձից եփել շիլա:

 

 

Պատրաստի սունկը եռացնել, մանր կտրատել, տապակել կարագի մեջ։ Տապակած սունկը ավելացնել կտրատած տապակած սոխին։ Շարունակեք տապակել 2-3 րոպե, ավելացնել աղ, աղացած սև պղպեղ, կիսով չափ կտրատած կանաչիները, առանց մաշկի և սերմերի կտրատած լոլիկները (նախկինում եռացրած), 2-3 ճաշի գդալ թթվասեր։ Միավորել խաշած բրնձի հետ, խառնել։
 



Մատուցելիս շաղ տալ մանր կտրատած խոտաբույսերով։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
 



Ամենաընթերցվածը