Ձուկը ջեռոցում պատրաստելու ամենահամեղ տարբերակը․ Ամեն Նոր տարի պատրաստում եմ այն

Դիտումներ 637

Ձուկը ջեռոցում պատրաստելու ամենահամեղ տարբերակը․ Ամեն Նոր տարի պատրաստում եմ այն

Բաղադրությունը․

ծովատառեխ կամ իշխան, սիգա ՝ ըստ ցանկության
գազար - 1 հատ

 


սոխ - 1 գլուխ
համեմունքներ (խնկունի, բուրավետ պղպեղ)
թթվասեր - 50 գր
պղպեղ և աղ - 1 թեյի գդալ 

 

 



Ձուկը մաքրել և մանրակրկիտ լվանալ:

Տեղադրել բանջարեղենը թխման թերթիկի վրա և շաղ տալ խնկուն:

 

 

Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել կտրատած կարտոֆիլ։

Վրան դրեք ձուկը։

 



Սոուսի համար թթվասերը խառնել աղի և համեմունքների հետ։

Ձուկը բոլոր կողմերից քսել սոուսով։

Թխել 200 C ջերմաստիճանում 30 րոպե։

Մատուցել՝ ձուկը ցողելով կիտրոնի հյութով։

 



Ամենաընթերցվածը