Ձուկը ջեռոցում պատրաստելու ամենահամեղ տարբերակը․ Ամեն Նոր տարի պատրաստում եմ այն
Դիտումներ 637
Բաղադրությունը․
ծովատառեխ կամ իշխան, սիգա ՝ ըստ ցանկության
գազար - 1 հատ
սոխ - 1 գլուխ
համեմունքներ (խնկունի, բուրավետ պղպեղ)
թթվասեր - 50 գր
պղպեղ և աղ - 1 թեյի գդալ
Ձուկը մաքրել և մանրակրկիտ լվանալ:
Տեղադրել բանջարեղենը թխման թերթիկի վրա և շաղ տալ խնկուն:
Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել կտրատած կարտոֆիլ։
Վրան դրեք ձուկը։
Սոուսի համար թթվասերը խառնել աղի և համեմունքների հետ։
Ձուկը բոլոր կողմերից քսել սոուսով։
Թխել 200 C ջերմաստիճանում 30 րոպե։
Մատուցել՝ ձուկը ցողելով կիտրոնի հյութով։
Ամենաընթերցվածը