Շատ համեղ աղցան՝ սնկով, սոխով և պանիրով
Բաղադրամասեր․
Շամպինիոններ
Ձու
Պանիր
Բուսական յուղ (տապակելու համար)
Մայոնեզ
Աղ
Նրբորեն սրբեք սնկերը թաց սպունգով, որպեսզի նրանք շատ խոնավություն չներծծեն, դա սունկը կդարձնի անհամ և ջրալի: Այնուհետև դրանք չորացրեք թղթե սրբիչով:
Սունկը մանր կտրատել։
Տապակի մեջ տապակելու համար տաքացրեք բուսայուղը։ Դրա մեջ սունկ լցրեք։ Տապակել դրանք, խառնելով, միջին ջերմության վրա: Ընթացքում անպայման աղացրեք շամպինիոնները, այնուհետև սնկերը անմիջապես կթողնեն հյութը և ավելի արագ կեփեն: Տապակել դրանք մինչև հեղուկը գոլորշիանա և թեթև ոսկեգույն դառնա։
Մաքրած ձվերը կտրատել խորանարդի տեսքով։
Պանիրը քերել կոպիտ քերիչով։ Կարող եք վերցնել ցանկացած տեսականի, գլխավորն այն է, որ պանիրը բնական է և համեղ։
Այնուհետեւ կարող եք խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել մայոնեզով եւ մատուցել։ Իսկ դուք կարող եք պառկել խոհարարական օղակի օգնությամբ։ Մատանին դրեք հարթ ափսեի վրա։ Վրան հազարի տերեւներ եմ դրել։ Տապակած սնկերի առաջին շերտը դնել։ Սեղմեք դրանք և քսեք մայոնեզի ցանցը վերևում: Դա անելու համար սոուսը դրեք խողովակաշարի տոպրակի մեջ (կամ սովորական տոպրակի մեջ) և կտրեք դրա ծայրը:
Երկրորդ շերտում շարում ենք մանր կտրատած ձվերը։ Նրանց վրա քսեք նաև մայոնեզի ցանց։
Վերջին շերտին քսել քերած պանիրը։ Սեղմեք այն, վրան կրկին մայոնեզի ցանց պատրաստեք։
Վերևը զարդարեք տապակած սնկով և խոտաբույսերի կտորներով: Բարի ախորժակ