Պատրաստեք շատ համեղ և վիտամիններով հարուստ չինական ուտեստ ընդամենը 30 րոպեում

Դիտումներ 588

Պատրաստեք շատ համեղ և վիտամիններով հարուստ չինական ուտեստ ընդամենը 30 րոպեում

Այս ուտեստը իդեալական տարբերակ է ճաշի կամ ընթրիքի համար։ Այս ուտեստի բաղադրատոմսը ներկայացված է ստորև․

 

Բաղադրամասեր․

Հավի միս

Պղպեղ

Սոխ

Գազար

Բուսական յուղ (60-80 մլ.)

Սոյայի սոուս

Եգիպտացորենի օսլա

կոճապղպեղի փոշի

Շաքարավազ

Կանաչ սոխ (ըստ ճաշակի)

Սխտոր

Քնջութ (ըստ ցանկության)

 

 



Այսպիսով, լվացեք հավի բդիկնեը հոսող սառը ջրի տակ և չորացրեք թղթե անձեռոցիկներով: Անհրաժեշտության դեպքում մսից նախ հանեք մնացած փետուրները։

Մաքրել սոխը, գազարն ու սխտորը։ Բուլղարական պղպեղից հանում ենք սերմերը։ Լվացեք բանջարեղենը սառը ջրով և չորացրեք:

Կտրել գազարը, սոխը բաժանել մեծ խորանարդիկների, իսկ բուլղարական պղպեղը՝ քառակուսիների։

Տեղադրեք կաթսայի մեջ: Լցնել բուսայուղի մեջ և լավ տաքացնել բարձր ջերմաստիճանի վրա։

Բանջարեղենն ավելացնել կաթսայում: Եփել բարձր ջերմության վրա՝ անընդհատ խառնելով, մինչև սոխը թափանցիկ դառնա։ Կաթսայի մեջ շատ երկար մի թողեք սոխը, գազարն ու պղպեղը։ Բանջարեղենը պետք է լինի խրթխրթան:

 

 



Պատրաստի բանջարեղենի խառնուրդը հանում ենք առանձին ամանի մեջ:

Ավելացրեք հավի միսը մնացած յուղի մեջ:

Բարձր ջերմության վրա, անընդհատ խառնելով, եփել մինչև ոսկեգույն ախորժելի կեղև հայտնվի։

Այնուհետև կաթսայի տակի կրակը նվազագույնի հասցրեք, հավի միսը կափարիչով փակեք և թողեք 20-30 րոպե։ Այս ընթացքում հավը կհասնի լիարժեք պատրաստության։ Ամեն 5 րոպեն մեկ բացեք կափարիչը և խառնեք։ Եթե ​​միսը սկսում է այրվել, ապա լցնել մի քիչ ջուր։

 

Այս ընթացքում սոյայի սոուսը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել օսլան և շաքարավազը։ Խառնել մինչև միասեռ զանգված լինի:

Տապակած բանջարեղենը ավելացնել հավի միսին և լցնել պատրաստի սոուսը։

Անընդհատ խառնելով՝ թող թանձրանա սոուսը։

Պատրաստի ուտեստի վրա ավելացնել մանր կտրատած կանաչ սոխ։

Ցանկության դեպքում մատուցելիս շաղ տալ քնջութի սերմեր։



Ամենաընթերցվածը