Շատ համեղ և օգտակար ձվով տապակած կանաչ լոբի

Դիտումներ 1930
Շատ համեղ և օգտակար ձվով տապակած կանաչ լոբի

Բաղադրիչներ.
կանաչ լոբի – 500 գր,
կարագ – 70 գր,
աղ,
սամիթ,
ձու – 2 հատ


Կանաչ լոբին մաքրել, կտրատել, լցնել կաթսայի մեջ:

Վրան մի փոքր ջուր լցնել, եփել մարմանդ կրակով:

Երբ լոբին փափկի, աղ ցանել: Եթե ջուրը շատ է, քամել:

Ավելացնել մի կտոր կարագ, տապակել:

Սամիթը մանր կտրատել:

Ձուն կոտրել, սամիթը հարել ձվի հետ, լցնել լոբու վրա:

Տապակել այնքան, մինչև ձուն եփվի:

Մատուցել սխտոր-մածունով:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը