Շաքարի և խոլեստերինի մակարդակի իջեցում դդմի, դարչինի և արմավի միջոցով

Դիտումներ 733

Շաքարի և խոլեստերինի մակարդակի իջեցում դդմի, դարչինի և արմավի միջոցով

Ձեզ հարկավոր է․

դդումի սերմեր - 150 գ;

ջուր 4 բաժակ;

դարչին - 1/2 թ/գդ.

արմավ - 4-5 հատ:

 

Մաքրեք դդմի սերմերը և 8 ժամ թրմեք ջրի մեջ։ Այնուհետև քամեք ջուրը, սերմերը ջրով լցրեք բլենդերի մեջ և լավ հարեք։ Ստացված խառնուրդը քամեք շորով: Խուրման և դարչին մանրացնել, ավելացնել զանգվածին և նորից հարել։

Ստացված դդմի կաթը լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում։

Ընդունել դատարկ ստամոքսին՝ ուտելուց կես ժամ առաջ, օրական 100 գրամ, 4 օր ընդմիջումով (խմում ենք 4 օր, հետո 4 օր ընդմիջում ենք անում)։

Նվազեցրեք շաքարի և խոլեստերինի մակարդակը դդմի, դարչինի և խուրմայի օգնությամբ։



Բնական միջոց  խոլեստերինի, պսորիազի, մակաբույծների, ոջիլների, կնճիռների, թեփի, մազաթափության դեմ

Ավոկադոն սպիտակուցներով, վիտամիններով և հանքանյութերով հարուստ միրգ է։ Այն լայնորեն օգտագործվում է տարբեր խոհարարական ուտեստների և բուժիչ բաղադրատոմսերի մեջ, քանի որ նրա սննդանյութերը կարող են բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ և ամրապնդել իմունային համակարգը:
Ավոկադոն ունի հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային հատկություն, պարունակում է մանրաթել, վիտամին E, կալցիում, մագնեզիում, պղինձ, ցինկ, երկաթ, կալիում, ֆոսֆոր, մանգան, սելեն և նատրիում:

 


Կան տարբեր բաղադրատոմսեր, որոնք կարող եք օգտագործել՝ կախված այն խնդրից, որը ցանկանում եք շտկել:

Փորլուծություն
Պետք է միայն կորիզը հանել մրգից, լվանալ և դնել ջեռոցում 7-10 րոպե։ Այնուհետև հովացրեք և մանրացրեք, պահեք ապակե տարայի մեջ։ Խորհուրդ է տրվում 2 թեյի գդալ այս փոշիից լցնել մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ, լավ խառնել և խմել։

Բերանի խոց
Լվացեք ավոկադոյի տերեւը և ծամեք այն, աշխատեք կուլ չտալ։ Տերեւը ծամելուց հետո ստացված հեղուկը ծառայում է բերանի խոռոչում առաջացած վերքերի բուժմանը։



Ձգվող նշաններ
Խառնեք կես ավոկադո, 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ և 1 ճաշի գդալ մեղր։ Այս խառնուրդը քսեք մաշկի ցավոտ հատվածներին, թողեք 30-40 րոպե և լվացեք ջրով։

Բարձր խոլեստերին
Բավական է ամեն օր կես ավոկադո օգտագործել՝ որպես աղցանների կամ սմուզիների հիմնական բաղադրիչ մայոնեզի փոխարինող։

Պսորիազ
Ավոկադոյի միջուկը կարող եք օգտագործել անմիջապես մաշկին կամ ավոկադոյի յուղը, խորհուրդ է տրվում քսել և թողնել առնվազն 30 րոպե, ապա լվանալ տաք ջրով և չորացնել մաշկը։

 

 

Կնճիռներ
Ստեղծեք դիմակ ավոկադոյի միջուկով և մի քանի կաթիլ ձիթապտղի յուղով: Այս բնական քսուքը քսում են ամեն երեկո քնելուց առաջ, իսկ առավոտյան լվանում։

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը