Շաքարավազով և հյութով քաղցրավենիք
Դիտումներ 201
Խանութից գնված լավ կոնֆետները բավականին թանկ կարող են լինել, բայց չնայած դրան, դրանք նույնպես կարող են ունենալ հակաօքսիդանտների և համի ուժեղացուցիչների առատություն:
Եկեք ինքներս պատրաստենք սառնաշաքարներ՝ պարզապես հյութը խառնելով շաքարավազի հետ, 15 րոպե հետո սեղանին կլինի կես կգ. քաղցրավենիք։
Բաղադրությունը
30 մլ ցանկացած հյութ
120 գրամ շաքարավազ։
Պատրաստման եղանակ
Շաքարավազը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել ընտրված թարմ քամած հյութը։
Դնել միկրոալիքային վառարան 800 վտ հզորությամբ ու սպասել 4 րոպե, կստացվի կարամելային զանգված։
Զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, սպասել մինչև պնդանալը, և քաղցրավենիքները պատրաստ են։
Ամենաընթերցվածը