Բանանը խաշեք, ջուրը խմեք․ Ես ամեն երեկո այդպես եմ անում, անհավատալի արդյունք կունենաք
Մենք սովոր ենք օրը սկսել դատարկ ստամոքսին բանան ուտելով։ Մենք կարծում ենք, որ սա ճիշտ է:
Թեև բոլորը գիտեն, որ լավ գիշերային հանգիստը կարևոր է, քչերը գիտեն, թե ինչպես դա ապահովել:
Քնի քրոնիկ զրկանքը կարող է առողջական լուրջ հետևանքներ ունենալ:
Սա կարող է հանգեցնել սրտի հիվանդության, ինսուլտի և շաքարախտի ռիսկի բարձրացմանը, ինչպես նաև բացասաբար ազդելու տրամադրության, հիշողության և նույնիսկ նյութափոխանակության վրա: Բայց ի՞նչ է պետք անել։
Պատասխանը գտնվում է բանանի մեջ:
Բանանը հարուստ է կալիումով և մագնեզիումով, երկու հանքանյութեր, որոնք բնականաբար հանգստացնում են մկանները: Բանանը պարունակում է քնի ամենակարևոր միացություններից երկուսը՝ տրիպտոֆանը և մելատոնինը: Այս կարևոր հետքի տարրերի ամենաբարձր կոնցենտրացիան հայտնաբերվում է մաշկի մեջ:
Քնի այս հզոր միջոցի օգուտները քաղելու համար փորձեք բանանով այս բաղադրատոմսը.
Կտրեք բանանի ծայրերը, այնուհետև 10 րոպե եռացրեք ջրի մեջ: Քամեք բաժակի մեջ և խմեք քնելուց մեկ ժամ առաջ։
Կպչուն խաշած բանանը կարելի է ուտել նաև որպես տաք դեսերտ՝ դարչինով ցողված։ Հարկ է նշել, սակայն, որ դարչինը նաև օգտակար է կենտրոնացումը և կենտրոնացումը մեծացնելու համար: Այլընտրանքային համեմունքի համար դուք կարող եք ավելացնել մշկընկույզ: Որպեսզի տաքացնեք և հանգստացնեք ձեր միտքն ու մարմինը, փորձեք մշկընկույզ:
Երբևէ փորձե՞լ եք բանանով թեյ խմել քնելուց առաջ։