Պահանջվող բաղադրիչներ.
- 2 լիտր խաղողի հյութ
- եգիպտացորենի օսլա (կամ 200 գ ցորենի ալյուր)
- ընկույզ
Ընկույզները դրեք հաստ թելի վրա, մշակման մասի վերջում օղակ պատրաստեք:
Խաղողի հյութը բերեք եռման աստիճանի, պահելով մեկ բաժակ հյութ։ Սառը հյութի մեջ լուծեք օսլան կամ ալյուրը։ Դանդաղ հոսքով լցնել եռացող հյութի մեջ՝ անընդհատ խառնելով։
Ընկույզների փնջերը թաթախեք զանգվածի մեջ, թողեք մի փոքր և նորից թաթախեք, մի քանի անգամ, մինչև ստացվի ցանկալի հաստությունը։
Սուջուխը կախեք իրարից հեռու։ Թող մնան այնքան, մինչև այն դադարի կպչել ձեր ձեռքերին: Այն պատրաստ է։