Երբ իմանաք այս մասին, պահածոյացված շամպինիոն չեք օգտագործի

Դիտումներ 524

Երբ իմանաք այս մասին, պահածոյացված շամպինիոն չեք օգտագործի

Սունկը համարվում է համեղ և սննդարար արտադրանք, որը իդեալականորեն լրացնում է ձվածեղը կամ մակարոնեղենը:

Այն նաև ամենաանվտանգ սնկերի տեսակներից է։

 

 

Քանի որ դրանք աճեցվում են արդյունաբերական պայմաններում, վնասակար տարրերի ներթափանցման ռիսկը նվազագույնի է հասցվում։

 



Բացի այդ, այն առողջարար և ցածր կալորիականությամբ արտադրանք է։

Այս մասին ասել է սննդաբան Դարիա Ռուսակովան։

 

 

Բժիշկը նաև նշել է, որ կարևոր է ընտրել պատրաստման ճիշտ եղանակը, քանի որ դրանցից մի քանիսը կարող են վնասել օրգանիզմին։ 

 



Օրինակ, ինչպես նշել է սննդաբանը, հայտնի են թթու և պահածոյացված շամպինիոնները։ Այնուամենայնիվ, նման վերաբերմունքից պետք է հրաժարվել: Այս դեպքում սնկերը չափազանց շատ աղ ու կոնսերվանտներ են պարունակում, դրանք մեծացնում են աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների վտանգը։

Ձեթի մեջ տապակած սնկերը վնասակար են, շատ կալորիական են։

Ռուսակովան ասաց, որ ավելի լավ է սունկը խաշել կամ խորովել։



Ամենաընթերցվածը