Պետք չէ ճակնդեղը մեկ ժամ եփել․ Եփում եմ 15 րոպե, ստացվում է համեղ, հյութալի ու առանց թունդ հոտի․ Կիսում եմ իմ հնարքը ձեզ հետ

Դիտումներ 869

Պետք չէ ճակնդեղը մեկ ժամ եփել․ Եփում եմ 15 րոպե, ստացվում է համեղ, հյութալի ու առանց թունդ հոտի․ Կիսում եմ իմ հնարքը ձեզ հետ

Բոլոր նրանք, ովքեր ճակնդեղ են պատրաստել, գիտեն՝ այն սովորաբար եփվում է երկար ժամանակ՝ 30-ից 60 րոպե, և դրանից բույրն ամենահաճելին չէ։ Այսօր ես ձեզ կպատմեմ իմ մեթոդի մասին, որը կօգնի այն պատրաստել ճակնդեղը՝ ավելի արագ և առանց նման տհաճ հոտի։

 

 

Ես ճակնդեղի կեղևը չեմ հանում, այլ ուղղակի լվանում եմ և սպունգով հեռացնում վերին բարակ շերտը։ Այսպիսով, այն մաքուր կլինի, բայց եփելու ընթացքում հյութը կմնա ներսում։ Ես պոչը չեմ կտրում։ 



Ես ընտրում եմ արմատային բանջարեղենը, որը շատ մեծ չէ, դրանք սովորաբար ավելի համեղ են և մի փոքր ավելի արագ են եփում: Ես աղ չեմ լցնում եփելու ժամանակ, բայց արդեն ավելացնում եմ պատրաստի ուտեստի մեջ (որը պարունակում է ճակնդեղ):

 

 

  • Ես ճակնդեղն արդեն դնում եմ եռացող ջրի մեջ
  • Եփում եմ ուժեղ կրակի վրա, կափարիչը չեմ փակում
  • Ես չեմ փաթաթում փայլաթիթեղի մեջ և այլն
  • Եփելը սկսելուց հետո թավայի մեջ հացի կեղև ավելացնել՝ թողեք
  • 15 րոպե եռալ բարձր ջերմության վրա՝ բավական է


  • Դրանից հետո ճակնդեղը 5 րոպեով իջեցնում եմ սառցե ջրի տակ
  • Դրանից հետո միայն մաքրում եմ։ Սառը ջրից հետո ավելի հեշտ է մաքրել

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 

 



Ամենաընթերցվածը