Պետք չէ ճակնդեղը եռացնել։ Ցույց եմ տալիս, թե ինչպես են պատրաստում ճակնդեղը ռեստորաններում
Այսպես են պատրաստում ճակնդեղը ռեստորաններում. Եվ սա իսկապես ճակնդեղ պատրաստելու լավագույն միջոցն է։ Բազուկը շատ զարմանալի մթերք է։ Չնայած այն հանգամանքին, որ այն արժե ընդամենը կոպեկներ, հնարավոր է դրանից իսկապես հիանալի ուտեստ պատրաստել։
Ռեստորաններում ճակնդեղը շատ լավ լվանում ենք սպունգով։ Վերցնում եենք փայլաթիթեղի մի կտոր և կենտրոնում լցնում ենք ձիթապտղի յուղով։
Շաղ տալ աղ և շաքարավազ: Ապա փայլաթիթեղի վրա ճակնդեղ ենք դնում, նորից լցնում ձիթապտղի յուղով, լցնում աղ ու շաքար։ Այս կերպ ճակնդեղ պատրաստելը արտահայտիչ է դարձնում դրա համը, իսկ երբ հաշվի առնենք, որ այն կաթսայում չենք եփում (այսինքն՝ համը ջրի մեջ չի մտնում), ապա ճակնդեղը ոչ միայն չի կորցնում իր համը, այլ նույնիսկ ավելացնում է.
Յուղն օգնում է, որ աղն ու շաքարը ներծծվեն ճակնդեղի մեջ, և հավատացեք, որ դրանք շատ անգամ ավելի համեղ և հարուստ են դառնում։ Փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և դնել 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։