Պատրաստում ենք չորսը բաղադրիչից բաղկացած լիկյոր
Դիտումներ 544
Բաղադրությունը․
4 բաժակ շաքարավազ
4 բաժակ ջուր
4 բաժակ հատապտուղներ
4 բաժակ օղի
Շաքարավազը լցնել տաք եռացրած ջրի մեջ։ Այնուհետև լցնում ենք լվացված և չորացրած հատապտուղները: Հիմա մնում է օղի ավելացնել ու սպասել։
Հեղուկի այս քանակությունը լցրեք ապակե տարայի մեջ, ծածկում ենք նեյլոնե կափարիչով և պահում մութ տեղում։
Սպասում ենք 10 օրից ոչ պակաս։ Ավելի լավ է, 2 շաբաթ:
Ամենաընթերցվածը