Պատրաստում ենք «անսովոր համեղ» կոտլետներ, որոնց բաղադրատոմսը ասել է հայտնի խոհարարը, և այժմ հարազատներս խնդրում են պատրաստել միայն այսպես

Դիտումներ 1282

Պատրաստում ենք «անսովոր համեղ» կոտլետներ, որոնց բաղադրատոմսը ասել է հայտնի խոհարարը, և այժմ հարազատներս խնդրում են պատրաստել միայն այսպես

Այստեղ հնարքն այն է, որ անհրաժեշտ է պահպանել համամասնությունները

Բաղադրությունը․

Աղացած միս - 1 կգ

Չոր հաց - 200 գրշ

 

 

Աղ - 1 ճ/գ

Սև պղպեղ - ըստ ճաշակի

Սոխ - 1 գլուխ

Սխտոր - 3-4 ատամ (ըստ ցանկության)

 

 



Սոխը անցկացնել մսաղացով։

Այս բաղադրատոմսի գաղտնիքը պարզ է՝ 1 կգ աղացած մսի համար անհրաժեշտ է ավելացնել 40% հաց (արդեն թրջած ու քամած)։

 

 

Ավելացնել աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության և սխտոր։

 



Թաց ձեռքերով կոտլետներ ենք կազմում և տապակում բուսայուղի մեջ միջին ջերմության վրա մինչև եփվի, յուրաքանչյուր կողմից 6-7 րոպե։

Պատրաստի կոտլետները թավայի մեջ պատրաստում ենք՝ ավելացնելով 30 գրամ կարագ, փակում ենք կափարիչը և եփում 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա։

Կոտլետները մատուցում ենք ցանկացած ճաշատեսակի հետ, այն էլ՝ սոուսով։



Ամենաընթերցվածը