Պատրաստեք թեթև և համեղ թթվասերով և խտացրած կաթով կրեմ տորթերի համար
Բաղադրամասեր․
Թթվասեր
Խտացրած կաթ
Վանիլային շաքարավազ
Թթվասերից և խտացրած կաթից կրեմ պատրաստելու համար պատրաստել բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները։ Նախօրոք հանեք մթերքները, որպեսզի դրանք լինեն սենյակային ջերմաստիճանի։
Թթվասերը լցրեք մանր անցքերով սրբիչի վրա և թողեք մի քանի ժամ, որպեզսի ջուրը քամվի։
Կրեմով ամանի մեջ ավելացնել վանիլային շաքարավազը և հարել 1-2 րոպե։ Այնուհետև կամաց-կամաց լցնել մնացած խտացրած կաթը և հարել ևս 15 րոպե։ Կրեմը պետք է թանձրանա։ Հարած սերուցքը 30-40 րոպեով դնում ենք սառնարանը, որպեսզի սերուցքը ամրանա և արդեն պատրաստ է օգտագործման։
Պատրաստի թթվասերը տեղափոխեք խորը ամանի մեջ, որի մեջ կհարեք սերուցքը։
Լցնել խտացրած կաթի մի մասը և միջին արագությամբ հարել մինչև հարթ լինի։ Շարունակելով հարել՝ լցնել խտացրած կաթի մեջ, մինչև մնա զանգվածի 1/3-ը։