Սմբուկը կորեական ձևով․ Անհնար է չհավանեք այս բաղադրատոմսը
Դիտումներ 783
Բաղադրությունը․
սմբուկ - 2 հատ
բուլղարական պղպեղ - 3 հատ
սոխ - 1 հատ
գազար - 1 հատ
սխտոր - 5-6 պճեղ
շաքարավազ - 1 թ/գ
սոյայի սոուս - 2 ճ/գ
քացախ 9% - 30 մլ
քունջութ - 1 թ.գ.
Սմբուկը երկար շերտերով կտրատել, աղով համեմել և թողնել կես ժամ։
Սմբուկը տապակել բուսայուղի մեջ։
Պղպեղը շերտերով կտրատում ենք, սոխը՝ կիսօղակներով, գազարը քերիչով քսում ենք։ Մանրացնում ենք սխտորը:
Խառնել տաք սմբուկները, պղպեղը, սոխը, գազարը, սխտորը, շաքարավազը, սոյայի սոուսը, քացախը և քունջութի սերմերը։
Լավ խառնել և դնել սառնարանը 2 ժամով։
Ամենաընթերցվածը