Նոր համ ձեր խոհանոցում․ Պատրաստեք պելմենիները չինական բաղադրատոմսով
Դիտումներ 521
Բաղադրամասեր․
- հավի ձու 1 հատ.
- շաքարավազ
- ջուր 200 մլ
- ալյուր 600 գ
- բուսական յուղ
- աղացած խոզի միս ½ կգ
- Սպիտակ կաղամբ 100 գ
- թարմ կիլանտրո ½ փունջ
- աղացած սև պղպեղ
- սոյայի սոուս 50 մլ
- քնջութ 5 գ
- կանաչ սոխ 3 ցողուն
- չիլի պղպեղ 1 հատ.
Խմորի համար ամանի մեջ խառնել մեկ ձու, մեկ թեյի գդալ աղ և շաքարավազ, երեք ճաշի գդալ բուսական յուղ և 200 մլ ջուր։ Ամեն ինչ լավ հարում ենք հարածով և ավելացնում 500-600 գ ալյուր։ Խմորը հունցում ենք և դնում պարկի մեջ, որպեսզի կես ժամ հանգստանա։
Միջուկի համար վերցնել խոզի միս, վրան ավելացրեցի երիտասարդ կաղամբի մոտ 1/4-ը, կես փունջ կիլանտրո, աղ, սև պղպեղ, թարմ չիլի, սոյայի սոուս և լավ խառնել։
Խմորը կտրել հավասար մասերի, շրջանակներ փաթաթել ու վրան միջուկը դնել։ Ծայրերը սեղմել և դնել տաքացրած տապակի վրա (նախապես մի քիչ բուսական յուղ լցնել այնտեղ)։ Երբ հատակը կարմրի, ավելացրեք ջուրը և ծածկեք կափարիչով: 15 րոպեից ամեն ինչ պատրաստ է։ Սոյայի սոուսին մի քիչ քունջութ և կանաչ սոխ ավելացրեք և մատուցեք պելմենի հետ։ Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը