Պատրաստեք բորշչը՝ սալորով և սնկով․ բաղադրատոմսը մեր էջում
Բաղադրամասեր․
- Սպիտակ կաղամբ
- Ջուր
- Հավի միս
- Սալորաչիր
- Կարտոֆիլ
- Սոխ
- Սամիթ
- Տոմատի հյութ
- Շամպինիոններ
- Պղպեղ
- Բազուկ
- Գազար
- Սխտոր
- Բուսական յուղ
- Աղացած սև պղպեղ
- Աղ
Հավի միսը կտրատել միջին չափի կտորների։
Կեղևազատել կարտոֆիլը և կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։
Սպիտակ կաղամբը կտրատել։ Սամիթը լվանալ, չորացնել և մանր կտրատել։ Ընտրովի, դուք կարող եք փոխարինել կամ լրացնել այլ կանաչիներով, ինչպիսիք են մաղադանոսը, կանաչ սոխը, կիլանտրոն։
Հավի միսը և մաքրած սոխը լցնում ենք եռացրած ջրի մեջ։ Եփել միջին ջերմության վրա՝ փրփուրը հեռացնելով, 20 րոպե:
Կաթսայի մեջ ավելացնել կարտոֆիլն ու կաղամբը։ Եռացնել եւս 15 րոպե։
Պատրաստել բաղադրիչները տապակելու համար։ Շամպինիոնների փոխարեն կարելի է օգտագործել ցանկացած այլ սունկ՝ թարմ, սառեցված կամ չոր։
Սունկը բաժանել 4 մասի։
Բազուկը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։
Գազարը քերել խոշոր քերիչով կամ կորեական գազարի համար քերիչով։
Բուլղարական պղպեղը մաքրել սերմերից, ցողունից և կտրատել շերտերով:
Երկրորդ սոխը կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։
Սխտորը մանր կտրատել։
Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ միջին ջերմության վրա: Ավելացնել կտրատած սոխը։
Այնուհետև տապակել սունկը՝ խառնելով 5-7 րոպե։
Ավելացնել գազարն ու ճակնդեղը և եփել ևս 7 րոպե։
Ավելացնել բուլղարական պղպեղ և տապակել ևս 2 րոպե։
Տոմատի հյութը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։ Համեմեք աղով և պղպեղով։
Խորովածը դնել կաթսայի մեջ։ Այնուհետև ավելացրեք սխտորը, սալորաչիրը և կանաչիները: Անհրաժեշտության դեպքում բորշչին ավելացրեք աղ և պղպեղ։ Հասցրեք եռման աստիճանի և անջատեք կրակը։
Կաթսան կափարիչով փակեք և թողեք, որ բորշչը եփվի մոտ 15 րոպե։ Բարի ախորժակ!