Պատրաստեք բորշչը՝ սալորով և սնկով․ բաղադրատոմսը մեր էջում

Դիտումներ 270

Պատրաստեք բորշչը՝ սալորով և սնկով․ բաղադրատոմսը մեր էջում

Բաղադրամասեր․

  • Սպիտակ կաղամբ
  • Ջուր
  • Հավի միս
  • Սալորաչիր
  • Կարտոֆիլ
  • Սոխ
  • Սամիթ
  • Տոմատի հյութ
  • Շամպինիոններ
  • Պղպեղ
  • Բազուկ
  • Գազար
  • Սխտոր
  • Բուսական յուղ
  • Աղացած սև պղպեղ
  • Աղ

 

 



Հավի միսը կտրատել միջին չափի կտորների։

Կեղևազատել կարտոֆիլը և կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։

Սպիտակ կաղամբը կտրատել։ Սամիթը լվանալ, չորացնել և մանր կտրատել։ Ընտրովի, դուք կարող եք փոխարինել կամ լրացնել այլ կանաչիներով, ինչպիսիք են մաղադանոսը, կանաչ սոխը, կիլանտրոն։

Հավի միսը և մաքրած սոխը լցնում ենք եռացրած ջրի մեջ։ Եփել միջին ջերմության վրա՝ փրփուրը հեռացնելով, 20 րոպե:

Կաթսայի մեջ ավելացնել կարտոֆիլն ու կաղամբը։ Եռացնել եւս 15 րոպե։

Պատրաստել բաղադրիչները տապակելու համար։ Շամպինիոնների փոխարեն կարելի է օգտագործել ցանկացած այլ սունկ՝ թարմ, սառեցված կամ չոր։

Սունկը բաժանել 4 մասի։

 

Բազուկը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։

Գազարը քերել խոշոր քերիչով կամ կորեական գազարի համար քերիչով։

Բուլղարական պղպեղը մաքրել սերմերից, ցողունից և կտրատել շերտերով:

Երկրորդ սոխը կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։

Սխտորը մանր կտրատել։



Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ միջին ջերմության վրա: Ավելացնել կտրատած սոխը։

Այնուհետև տապակել սունկը՝ խառնելով 5-7 րոպե։

Ավելացնել գազարն ու ճակնդեղը և եփել ևս 7 րոպե։

Ավելացնել բուլղարական պղպեղ և տապակել ևս 2 րոպե։

Տոմատի հյութը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։ Համեմեք աղով և պղպեղով։

Խորովածը դնել կաթսայի մեջ։ Այնուհետև ավելացրեք սխտորը, սալորաչիրը և կանաչիները: Անհրաժեշտության դեպքում բորշչին ավելացրեք աղ և պղպեղ։ Հասցրեք եռման աստիճանի և անջատեք կրակը։

Կաթսան կափարիչով փակեք և թողեք, որ բորշչը եփվի մոտ 15 րոպե։ Բարի ախորժակ!

 




Ամենաընթերցվածը