Տորթ Ռաֆֆայելլո․ Լավագույն տորթը, որ կարող եք պատրաստել այս պահին․ Բաղադրատոմսը քայլ առ քայլ ձեզ ենք ներկայացնում
Բաղադրիչներ․
Ալյուր - 6 ճ.գ.
Շաքարի փոշի - 200 գ
Ձու - 6 հատ
Կրեմ 33% - 500 մլ
Խտացրած կաթ - 440 գ
Սպիտակ շոկոլադ - 200 գ
Կոկոսի փաթիլներ - 200 գ
Նուշ - 12 հատ
Ընկույզ - 300 գ
Վանիլային շաքարավազ - 1 տուփ
Սոդա - 1 ճ/գ
Կիտրոնի հյութ - 1 ճ/գ
Նախ պետք է ձվերը հարել շաքարի փոշիով և վանիլային շաքարով։ Եթե շաքարի փոշի չունեք, փոխարինեք 6 ճաշի գդալ սովորական շաքարավազ:
Սպիտակուցը հարել հարիչով։ Այնուհետև միանգամից ավելացրեք ամբողջ ալյուրը։
Խառնել ամեն ինչ հարիչով մինչև հարթ զանգված ստանաք:
Թխում ենք 180 աստիճանով 30 րոպե։
Մինչ տորթը թխվում է, խտացրած կաթով կրեմ պատրաստեք։ Դա անելու համար նախ պետք է կրեմը 3 րոպե միջին արագությամբ հարել, ապա փոքր հոսքով ավելացնել խտացրած կաթը և հարել ևս 8 րոպե: Պատրաստի կարագը ծածկել թաղանթով և դնել սառնարանը։
Այժմ դուք պետք է խորովեք ընկույզը: Սառեցրած ընկույզը մանրացնում ենք սրճաղացով։
Այնուհետև շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա։
Մենք դրան ավելացնում ենք կոկոսի փաթիլներ, բայց ոչ բոլորը, թողնում ենք մի փոքր:
Խառնել և ավելացնել մի քիչ սերուցք (1 ճաշի գդալ)։
Քաղցրավենիքը պատում ենք կոկոսի փաթիլներով։ Անհրաժեշտ է պատրաստել 12 այդպիսի քաղցրավենիք։ Ուղարկում ենք սառնարան։
Երբ թխվածքը թխվի և սառչի, կտրատեք 4 մասի։
Սկսենք հավաքել տորթը։ Կաղապարի հատակը, որի մեջ կպատրաստենք տորթը, քսում ենք կրեմով։ Վրան դնում ենք թխվածքաբլիթը, քսում ենք կրեմով, վրան շաղ տալիս մանր կտրատած ընկույզը։
Raffaello տորթը զարդարում ենք քաղցրավենիքներով և դնում սառնարանում առնվազն 4 ժամ, ցանկալի է ամբողջ գիշեր։