Տորթ Ռաֆֆայելլո․ Լավագույն տորթը, որ կարող եք պատրաստել այս պահին․ Բաղադրատոմսը քայլ առ քայլ ձեզ ենք ներկայացնում

Դիտումներ 920

Տորթ Ռաֆֆայելլո․ Լավագույն տորթը, որ կարող եք պատրաստել այս պահին․ Բաղադրատոմսը քայլ առ քայլ ձեզ ենք ներկայացնում

Բաղադրիչներ․

Ալյուր - 6 ճ.գ.

Շաքարի փոշի - 200 գ

Ձու - 6 հատ

Կրեմ 33% - 500 մլ

Խտացրած կաթ - 440 գ

Սպիտակ շոկոլադ - 200 գ

 

 

Կոկոսի փաթիլներ - 200 գ

Նուշ - 12 հատ

Ընկույզ - 300 գ

Վանիլային շաքարավազ - 1 տուփ

Սոդա - 1 ճ/գ

Կիտրոնի հյութ - 1 ճ/գ

 

 



Նախ պետք է ձվերը հարել շաքարի փոշիով և վանիլային շաքարով։ Եթե շաքարի փոշի չունեք, փոխարինեք 6 ճաշի գդալ սովորական շաքարավազ:

Սպիտակուցը հարել հարիչով։ Այնուհետև միանգամից ավելացրեք ամբողջ ալյուրը։

Խառնել ամեն ինչ հարիչով մինչև հարթ զանգված ստանաք:

Թխում ենք 180 աստիճանով 30 րոպե։

 

 

Մինչ տորթը թխվում է, խտացրած կաթով կրեմ պատրաստեք։ Դա անելու համար նախ պետք է կրեմը 3 րոպե միջին արագությամբ հարել, ապա փոքր հոսքով ավելացնել խտացրած կաթը և հարել ևս 8 րոպե: Պատրաստի կարագը ծածկել թաղանթով և դնել սառնարանը։

Այժմ դուք պետք է խորովեք ընկույզը: Սառեցրած ընկույզը մանրացնում ենք սրճաղացով։

Այնուհետև շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա։

Մենք դրան ավելացնում ենք կոկոսի փաթիլներ, բայց ոչ բոլորը, թողնում ենք մի փոքր:

 



Խառնել և ավելացնել մի քիչ սերուցք (1 ճաշի գդալ)։

Քաղցրավենիքը պատում ենք կոկոսի փաթիլներով։ Անհրաժեշտ է պատրաստել 12 այդպիսի քաղցրավենիք։ Ուղարկում ենք սառնարան։

 

Երբ թխվածքը թխվի և սառչի, կտրատեք 4 մասի։

Սկսենք հավաքել տորթը։ Կաղապարի հատակը, որի մեջ կպատրաստենք տորթը, քսում ենք կրեմով։ Վրան դնում ենք թխվածքաբլիթը, քսում ենք կրեմով, վրան շաղ տալիս մանր կտրատած ընկույզը։

Raffaello տորթը զարդարում ենք քաղցրավենիքներով և դնում սառնարանում առնվազն 4 ժամ, ցանկալի է ամբողջ գիշեր։



Ամենաընթերցվածը