Պատրաստեք այս բնական հակաբիոտիկը և վայելեք օպտիմալ առողջությունը
Աշխարհի ամենահզոր բնական հակաբիոտիկը կսպանի ցանկացած վարակ
Այս հրաշագործ տոնիկի օգտագործման պատմությունը մեզ հետ է բերում միջնադարյան Եվրոպայի ժամանակները, երբ մարդկությունն անընդհատ տառապում էր ամենասարսափելի վարակներից և համաճարակներից:
Նա օգնել է հսկայական թվով մարդկանց բուժել բազմաթիվ վիրուսային, բակտերիալ, սնկային և մակաբուծական հիվանդություններ:
Գաղտնիքը բնական և թարմ բաղադրիչների հզոր համադրության մեջ է:
Խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել ձեռնոցներ, հատկապես, երբ խոսքը վերաբերում է կծու պղպեղին: Զգույշ եղեք, խառնուրդը շատ կծու է և կարող է խթանել լորձաթաղանթի ռեակցիան։
Բաղադրությունը.
700 մլ խնձորի քացախ
1/4 բաժակ կտրատած սխտոր
1/4 բաժակ կտրատած սոխ
2 թարմ չիլի պղպեղ (զգույշ եղեք, մաքրելիս ձեռնոցներ կրեք)
1/4 բաժակ քերած կոճապղպեղ
2 ճաշի գդալ քերած ծովաբողկ
2 ճաշի գդալ փոշիացված քրքում, կամ 2 կտոր քրքումի արմատ
Մի ամանի մեջ խառնեք բոլոր բաղադրիչները, բացի քացախից:
Խառնուրդը տեղափոխեք կերամիկական տարայի մեջ։
Լցնել քացախի խառնուրդը: Տարայի 2/3-ը պետք է լցված լինի չոր բաղադրիչներով և քացախով մինչև վերև լցված լինի։
Լավ փակեք և հարեք։
Թողնել թրմվի 2 շաբաթ զով, չոր տեղում։ Օրը մի քանի անգամ թափահարեք։
14 օր հետո լավ քամել և հեղուկը քամել պլաստիկ քամիչով։ Լավագույն ազդեցության համար ծածկեք շղարշով և քամեք:
Օգտագործեք չոր խառնուրդը տարբեր բաղադրատոմսերում:
Ձեր սուպեր տոնիկը պատրաստ է օգտագործման: Հիվանդության ժամանակ այն օգտագործելու լավագույն միջոցը ճաշի գդալով կամ փոքր բաժակներով խմելն է։
Սառնարանում պահելու կարիք չկա, այն պահվում է շատ երկար։
Իսկ երբ հիվանդ չեք, կարող եք այն օգտագործել որպես սոուս աղցանների կամ շոգեխաշելու համար՝ ավելացնելով ձիթապտղի յուղ:
Ահա դրա օգտագործման որոշ կանոններ.
Տոնիկ ընդունելուց հետո կերեք նարինջ, լայմ կամ կիտրոնի կտոր՝ այրումը և ջերմությունը թեթևացնելու համար:
Մի նոսրացրեք ջրով, դա կնվազեցնի ազդեցությունը:
Օգտագործեք օրական 1 ճաշի գդալ իմունիտետը բարձրացնելու և մրսածության դեմ պայքարելու համար։
Օրեցօր ավելացրեք դոզան, մինչև այն հասնի օրական 1 բաժակի չափի:
Եթե դուք պայքարում եք ավելի լուրջ հիվանդության կամ վարակի դեմ, ընդունեք խառնուրդից 1 ճաշի գդալ օրական 5-6 անգամ։
Հղիների և երեխաների համար հակացուցումներ չկան (ամենափոքր չափաբաժիններով), քանի որ բոլոր բաղադրիչները բնական են և ոչ թունավոր։
Զգուշացում. Թուրմը դատարկ ստամոքսին մի ընդունեք։
Եվ անհրաժեշտ է սկսել ընդունել մեկ թեյի գդալով, քանի որ այն շատ կծու է, և չափից մեծ դոզան կարող է առաջացնել սրտխառնոց և փսխում:
Եվ դրա համար այն շատ ու շատ օգտակար է առողջության համար։
Ինչպես վերականգնել միկրոֆլորան աղիներում հակաբիոտիկներ ընդունելուց հետո՝ ժողովրդական միջոցներ
Հակաբիոտիկներ ընդունելուց հետո շատերի մոտ հայտնվում են այնպիսի տհաճ երեւույթներ, ինչպիսիք են սրտխառնոցը, փորլուծությունը, որովայնի ցավը։
Ինչպե՞ս բարելավել աղիների վիճակը: Այս հարցում կօգնի ժողովրդական միջոցների իմացությունը։
Միկրոֆլորայի վերականգնումն արագացնելու համար կարող եք դիմել ժողովրդական բաղադրատոմսերին:
Չորացրած ծիրան + սալորաչիր
Միկրոֆլորան վերականգնելու համար կարելի է օգտագործել չոր ծիրանի, սալորաչիրի և մեղրի խառնուրդ։ Պարզապես պետք է այդ ամենը խառնել հավասար քանակությամբ։
Ավելի լավ է խառնուրդը պահել սառնարանում, ուտել օրական 1 ճաշի գդալ։
Սամիթի ջուր
Եթե ձեզ անհանգստացնում է փքվածությունը, ապա սամիթ ջուրը ձեզ կփրկի դժվարին պահերին։ Պատրաստելու համար կատարեք հետևյալը.
1. 2 ճաշի գդալ սամիթի սերմերը լցնել մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ։
2. Թողնել երկու ժամ։
3. Սամիթ ջուրը պատրաստ է։ Այն պետք է խմել փոքր չափաբաժիններով 4-6 անգամ 60 րոպեի ընթացքում։
Սերմեր և ընկույզներ
Այս համադրությունը բուժական է։
1. 10 գ արևածաղկի սերմերը խառնեք 10 գ դդմի սերմերի և նույնքան ընկույզի միջուկի հետ։
2. Մանրացրեք սրճաղացով։
3. Պատրաստի խառնուրդին լցնել 0,5 բաժակ ջուր։
4. Թողեք թրմվի:
5. Ընդունել օրական 1,5 շաբաթ:
Այժմ դուք գիտեք, թե ինչպես վերականգնել աղիքային միկրոֆլորան հակաբիոտիկներ ընդունելուց հետո:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։