Պաստրաստեք այս պահածոյացված լոբիով աղցանը ձմռան համար

Դիտումներ 389

Պաստրաստեք այս պահածոյացված լոբիով աղցանը ձմռան համար

Այս համեղ պահածոն կարող եք մատուցել առանձին կամ մակարոնի, կարտոֆիլի կամ մսի հետ միասին։

Բաղադրամասեր․

  • Լոլիկ
  • Պղպեղ
  • Գազար
  • Սոխ
  • Լոբի
  • Շաքարավազ
  • Աղ (սլայդով)
  • Բուսական յուղ
  • Քացախ



Նախ պատրաստեք լոբին։ Թրջել այն ամբողջ գիշեր սառը ջրում։ Օգտագործեք շատ ջուր, քանի որ լոբիները թրջվելու ընթացքում ուռչում են:

Լոբին եփել մինչև փափկի (մոտ 30 րոպե): Լոբիները քամում ենք քամիչի միջոցով։

Մաքրել սոխն ու գազարը։ Բուլղարական պղպեղից հեռացրեք սերմերը։ Լոլիկը քերել կամ անցկցնել մսաղացով։

Գազարը, պղպեղը և սոխը կտրատել փոքր խորանարդների։

Մթերքները ավելացրեք կաթսայի մեջ, որտեղ կա արդեն բուսայուղ։

Ավելացնել աղ և շաքարավազ։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնեք: Կաթսան կափարիչով փակել ու դրեք կրակին։

 



Բարձր ջերմության վրա բերեք եռման աստիճանի, այնուհետև կրակը նվազագույնի հասցրեք և ամեն ինչ միասին եփեք մեկ ժամ։

Ժամանակ առ ժամանակ բացեք կափարիչը և խառնեք աղցանը։ Եփելու վերջում համտեսել և անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել աղ կամ շաքար։ Կաթսայի մեջ լցնել քացախը, խառնել և թողնել ևս հինգ րոպե։

Պատրաստի աղցանը շարել նախապես ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել ստերիլ կափարիչներով։

Զարմանալի համեղ լոբի աղցան պատրաստ է:

 



Ամենաընթերցվածը