Պարզվում է՝ դուք կարող եք ցմահ ազատվել գաստրիտից, այրոցից և խոցերից ընդամենը 7 օրում, եթե իմանաք այս բաղադրատոմսը

Դիտումներ 2891

Պարզվում է՝ դուք կարող եք ցմահ ազատվել գաստրիտից, այրոցից և խոցերից ընդամենը 7 օրում, եթե իմանաք այս բաղադրատոմսը

Ստամոքսի ամենատարածված հիվանդություններից մեկը գաստրիտն է, որը ստամոքսի պատերի բորբոքումն է և չբուժվելու դեպքում կարող է նույնիսկ արյունահոսություն առաջացնել։

Գաստրիտի պատճառները կարող են տարբեր լինել, բայց դրանք հիմնականում կապված են վատ սնվելու սովորությունների, սթրեսի, դեղորայքի, ալկոհոլի և ծխախոտի հետ:

Եթե ​​դուք ունեք գաստրիտի ախտանիշներ, դիմեք ձեր բժշկին՝ դա հաստատելու համար: Բնական բժշկության մեջ գաստրիտի բուժման մի քանի արդյունավետ միջոցներ կան, որոնք շատ ավելի լավն են, քան ամենատարածված բուժումը՝ օմեպրազոլը: Հոգ տարեք ձեր մասին, օգտագործեք բնական միջոցներ և եղե՛ք առողջ։

 

 

1. Բրնձի ջուր

1 լիտր ջուրը բերեք եռման աստիճանի և ավելացրեք 150 գրամ բրինձ։ Եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Եփելուց հետո հեղուկը քամել (թույլ չտալ, որ ջուրը ներծծվի բրնձի մեջ)։ Խմեք այս ջուրը ողջ օրվա ընթացքում՝ միշտ տաք վիճակում։

2. Խնձորով և երիցուկով թեյ

Թարմ խնձորը մաքրել և կտրատել: 500 մլ ջուրը բերեք եռման աստիճանի և ավելացրեք խնձորի կտորներ և 1 ճաշի գդալ չոր երիցուկ։

Սպասեք 2-3 րոպե, անջատեք կրակը և թողեք եփվի։ Քամեք և դրեք ապակե տարայի մեջ։ Ընդունել ամեն առավոտ սենյակային ջերմաստիճանում՝ 200-250 մլ։

 

 



3. Բուսական թեյ

500 մլ եռման ջրի մեջ լցնել 1 թեյի գդալ կալենդուլայի ծաղիկները և 1 թեյի գդալ կոլսֆոտի ծաղիկները։ Թողեք եփվի 10 րոպե, քամեք։ Օրվա ընթացքում խմել տաք վիճակում՝ 100 մլ, ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել մի քիչ մեղր։

 

 

4. Կարտոֆիլի հյութ

Մաքրեք 1 կարտոֆիլը և կտրեք հյութը։ Խորհուրդ է տրվում 1 ճաշի գդալ հյութ օգտագործել դատարկ ստամոքսին յուրաքանչյուր ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Այս հյութը կարելի է օգտագործել նաև, երբ գաստրիտից անհանգստություն եք զգում, քանի որ այն անմիջապես թեթևացնում է ախտանիշները:

 

Օգտագործման ժամանակը՝

այրոցի դեպքում՝ մեկ շաբաթ

Գաստրիտի դեպքում՝ ընդունել երկու շաբաթ

Ստամոքսի խոցի դեպքում՝ ընդունեք մեկ ամիս

 



5. Քաղցր կարտոֆիլ

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի 1 քաղցր կարտոֆիլ և 600 մլ ֆիլտրացված ջուր։ Կտրատեք քաղցր կարտոֆիլը՝ ջրի հետ միասին դնելով բլենդերի ամանի մեջ։ Մանրացրեք մինչև հարթ լինի: Թող հեղուկը նստի երկու ժամ:

Այժմ դուք կունենաք հեղուկ և օսլա, որը նստել է հատակին: Զգուշորեն քամեք հեղուկը և չորացրեք օսլան արևի տակ կամ ցածր ջերմաստիճանով ջեռոցում։

Չորացնելուց հետո մեկ թեյի գդալ քաղցր կարտոֆիլի օսլա լուծեք 200 մլ մաքրված ջրի մեջ։ Լավ խառնել։

 

Առավոտյան խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 բաժակ՝ դատարկ ստամոքսին, 1-ը՝ ճաշից առաջ և ևս 1-ը՝ ընթրիքից առաջ։ Որոշ ժամանակ անց դուք կբժշկվեք։



Ամենաընթերցվածը