Պարզ միջոցը կօգնի ազատվել երիկամների և լեղապարկի քարերից․ ԴՈՒՔ ԿԱՊՇԵՔ

Դիտումներ 1209

Պարզ միջոցը կօգնի ազատվել երիկամների և լեղապարկի քարերից․ ԴՈՒՔ ԿԱՊՇԵՔ

Ավոկադոյի տարրերն ու միացությունները կարող են օգնել լուծել մաշկի հետ կապված բազմաթիվ խնդիրներ, բուժել մկանային և ոսկրային հյուսվածքների ցավը:

Ինչ վերաբերում է ոսկորներին, այն ի վիճակի է նորմալացնել վահանաձև գեղձի վրա ազդող կարգավորիչ գործընթացները, թեթևացնել հոգնածությունը և կանխել քաղցկեղի բջիջների զարգացումը։ Այն կօգնի ազատվել երիկամներից և լեղապարկի քարերից․ 

Բաղադրությունը և բուժիչ միջոցի պատրաստումը․

Ձեզ անհրաժեշտ է․

Ավոկադոյի կորիզ
200 մլ տաք ֆիլտրացված ջուր

 

 

Պտղի կորիզը պետք է պատշաճ կերպով չորացնել։ Դրանից հետո, օգտագործելով սուր դանակ, այն պետք է կտրել բարակ շերտերով և դնել հարիչի մեջ՝ մանրացնելու համար։

Ստացված փոշի զանգվածը պետք է խառնել ջրի հետ։ 1 սերմից ստացված փոշին լավագույնս բաժանվում է 4 չափաբաժնի։ Խորհուրդ է տրվում ըմպելիք խմել օրական 1 անգամից ոչ ավելի։ Խորհուրդ է տրվում դա անել գիշերը՝ քնելուց առաջ։ 

Հետևեք դեղաչափին և հոգ տանեք ձեր առողջության մասին: 



Ահա թե ինչպես կարելի է մի քանի րոպեում հասունացնել ավոկադոն պարզ և բնական եղանակով

Դուք նույնիսկ կարող եք մի քանի ավոկադո գնել միաժամանակ և միայն արագացնել հասունացումը այնքան, որքան անհրաժեշտ է:

Ստորև ներկայացված են ավոկադոյի արագ հասունացման գործնական և պարզ եղանակներ.

Ավոկադոն հասունացնելու ամենաարագ ճանապարհն այն է, որ դրանք մի մեծ թղթե տոպրակի մեջ գցեն մեկ այլ էթիլեն գազ արտադրող մրգի հետ և ամբողջությամբ փակեն տոպրակը: Խնձորն ու բանանը հայտնի են դրանով, սակայն այլ մրգեր նույնպես արտադրում են էթիլեն գազ։ Կարող եք ավոկադո դնել ծիրանի, նեկտարինի, սալորի, տանձի, կրքի մրգերի, մանգոյի, սեխի և պապայայի հետ։

Տեղյակ եղեք, սակայն, որ դա կբարձրացնի այլ մրգերի հասունացման արագությունը: Սա կարող է օգտակար լինել կանաչ բանանի, կոշտ տանձի կամ կորիզավոր մրգերի համար: Բայց պետք է հսկել նրանց, առավոտյան անընդհատ ստուգել նրանց հասունությունը։

 

 

Երբեք ավոկադոն երկար մի պահեք սառնարանում, այլապես երկար ժամանակ կպահանջվի հասունանալու համար, և դրանք կարող են փչանալ:

Ինչպես իմանալ, թե երբ է ավոկադոն պատրաստ ուտելու
Եթե պատրաստի ժամանակ ավոկադոն մուգ գույնի է, սա կարող է օգտակար ցուցանիշ լինել, բայց մյուս սորտերը դեռևս ունեն նույն խոր կանաչ գույնը:

Թերևս լավագույն միջոցը՝ ստուգելու, թե արդյոք ավոկադոն հասունացել է, ձեր բթամատի հարթ հատվածով նրբորեն սեղմելն է: Դուք պետք է զգաք դրա փափկությունը:

Եթե ​​դուք կտրատել եք կանաչ ավոկադոն, ապա բացված մասին  մի քիչ կիտրոնի հյութ քսեք՝ կտորները նորից միասին ծալելով: Պահեք փակ ապակե կամ պլաստմասե տարայի մեջ՝ խնձորով։ Ավելի լավ տարբերակ կարող է լինել այն օգտագործել բաղադրատոմսում, որտեղ հյուսվածքն այնքան էլ կարևոր չէ, ինչպես սմուզին:

Երբեմն կարող եք ցանկանալ օգտագործել միայն կեսը, իսկ մնացածը պահել հաջորդ օրվա համար: Դա անելու և դրա չափազանց շագանակագույն դառնալը կանխելու համար բաց մասի երկայնքով քսեք ցիտրուսային հյութ: Այնուհետև փաթաթել պոլիէթիլենային թաղանթով և դնել սառնարանը։



Ավոկադոյի հասունացման համար միկրոալիքային վառարան օգտագործելու առաջարկություններ կան։ Առողջությամբ հետաքրքրվող ցանկացած մարդ կարող է ասել, որ դա լավ գաղափար չէ։

Պտղի ճարպաթթուների արագ տաքացումը միկրոալիքային վառարաններով կարող է փոխել դրա կառուցվածքը։ Միգուցե դա է պատճառը, որ մարդիկ հայտնում են, որ այն ոչ միայն չի աշխատում, այլեւ սարսափելի համ ունի այս անհավանական առողջարար ու համեղ մրգի համար։
Այնուամենայնիվ, եթե այնքան եք շտապում, որ չեք կարող նույնիսկ կես ժամ սպասել՝ համեղ ավոկադոն վայելելու համար, ապա խորհուրդ ենք տալիս ձեզ այս մեթոդը։

1. Ջեռոցը տաքացնել 90°C
2. Ավոկադոն փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և դնել թխման թերթիկի վրա։
3. Տաքացնել 10 րոպե։

Ինչպես մյուս մրգերը, ավոկադոն էլ էթիլեն գազ է արտազատում: Այն սովորաբար դանդաղ է ազատվում, ինչի հետևանքով ավոկադոն ժամանակին հասունանում է: 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը