Պարզ միջոց՝ թարմ սխտորի համն ու օգուտները 1 տարի պահպանելու համար․ Ձմռանը ուտելու իդեալական տարբերակ է
Դիտումներ 382
Սխտորը զարմանալի մթերք է, որը հիանալի կերպով լրացնում է բազմաթիվ ուտեստների համը:
Սխտորը ձմռանը ուտելու համար ձեզ հարկավոր է.
500 գ սխտոր
2 բանկա 330 մլ
1 ճ.գ կոպիտ աղ (15 գրամ) յուրաքանչյուր բանկայի համար
խնձորի քացախ (30 մլ) յուրաքանչյուր բանկայի համար
2 կիտրոնի շերտ՝ յուրաքանչյուր բանկայի համար
եռացրած և սառեցված ջուր
Մաքրել սխտորը: Սխտորը բաժանել 2 մասի։ Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 1 թեյի գդալ կոպիտ աղ։
Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 30 մլ խնձորի քացախ, դնել կիտրոնի մի կտոր։ Սխտորի վրա լցնել սառեցված եռացրած ջուրը։
Կափարիչները դրեք բանկաների վրա և լավ թափահարեք, որպեսզի աղը, քացախը և ջուրը խառնվեն:
7-10 օր հետո սխտորը կարելի է ուտել։ Պահպանեք այն զով մութ տեղում։ Քիչ ժամանակով կարող եք սխտոր պատրաստել ամբողջ ձմռան համար։
Ամենաընթերցվածը