Պարզ գործողություն՝ մեջքի վերին հատվածի առողջությունը բարելավելու, խնդրահարույց հատվածներից ճարպերը վերացնելու և ցավը թեթևացնելու համար
Ուսի շեղբերն իրար միացնելը զարմանալի վարժություն է, որն ուղղված է մեջքի վերին հատվածի առողջության բարելավմանը, ցավը թեթևացնելուն և խնդրահարույց հատվածներից ճարպը վերացնելուն:
Ավելի ճշգրիտ լինելու համար, ձեր ուսի շեղբերները պարբերաբար միացնելը կարող է օգնել.
թուլացրեք ձեր մեջքի մկանները;
թեթևացնել ցավը պարանոցի և ողնաշարի շրջանում;
հեռացնել ճարպային ծալքերը թեւատակերում, մեջքի հատվածում և ձեռքերում:
Եթե դուք ծանոթ եք վերը ներկայացված խնդիրներին, մտածեք սկսել հենց այսօր:
Կանայք պետք է հատուկ ուշադրություն դարձնեն այս վարժությունին, քանի որ նրանք ավելի ենթակա են ճարպային կուտակումներ, քան տղամարդիկ: Նաև ուսի շեղբերն իրար միացնելը տարբեր հիվանդությունների հիանալի կանխարգելում է։
Վարժությունը բավականին պարզ է, և, հետևաբար, այն կարող եք անել ցանկացած վայրում՝ լինի դա տանը, թե աշխատավայրում: Մենք կանգնում ենք ուղիղ, ոտքերը մի փոքր հեռու, մեջքը ուղիղ:
Հաջորդը, մենք բարձրացնում ենք մեր ուղիղ ձեռքերը վերև, ձգում ենք մեր ողնաշարը և մեկ անգամ ծափ ենք տալիս: Այնուհետև, թեքելով մեր ձեռքերը արմունկների հոդերի մոտ, մենք դրանք դնում ենք մեջքի հետևում, այնպես, որ ուսի շեղբերները մոտենան իրար։
Այսպես պահում ենք մի քանի վայրկյան, ապա նորից բարձրացնում ենք ձեռքերը և նորից կրկնում բոլոր քայլերը 1-ից 2 րոպե։ Առավելագույն արդյունքի հասնելու համար ներկայացված վարժությունը պետք է արվի ամեն առավոտ և երեկո։
Բաղադրատոմս, որն օգնում է ազատվել որովայնի ճարպից
Մենք բոլորս հիանալի գիտենք, որ ամենակարևորը նախաճաշն է, հետևաբար այն պետք է լինի առողջ և սննդարար: Մենք առաջարկում ենք նախաճաշի լավագույն համադրություններից մեկը:
Կատարյալ համադրություն՝ նվազեցնելու ավելորդ ճարպը, հատկապես որովայնի հատվածում: Այս երկու բաղադրիչներն առողջարար են և կարող են էներգիա հաղորդել ողջ օրվա ընթացքում: Բացի այդ, այս երկու մթերքները կարող են օգնել ձեզ ազատվել ավելորդ ճարպից:
Վարսակի ալյուրի առավելություններ
Վարսակի ալյուրը պատկանում է հացահատիկների ընտանիքին: Այս հացահատիկը պարունակում է շատ արժեքավոր նյութեր, որոնք մեծ նշանակություն ունեն մեր օրգանիզմի համար։
Այն պարունակում է յոդ, քլոր, ֆոսֆոր, մագնեզիում, կալիում, մանգան, ցինկ, պղինձ, նիացին, բիոտին, ինչպես նաև բազմաթիվ վիտամիններ։ Սա նշանակում է, որ վարսակի ալյուրը օգնում է պահպանել առողջությանը օպտիմալ պայմաններում և ամրապնդում է բնական պաշտպանական մեխանիզմները:
Այն նաև օգնում է կարգավորել արյան շաքարը, նվազեցնում է բարձր խոլեստերինը և ամրացնում ատամներն ու ոսկորները:
Չիայի սերմեր
Չիայի սերմերը հարուստ են օմեգա-3 և օմեգա-6 ճարպաթթուներով և պարունակում են ավելի շատ կալցիում, քան կաթն ու կաթնամթերքը:
Այն բարելավում է սրտանոթային համակարգի աշխատանքը և նվազեցնում խոլեստերինի մակարդակը, ինչպես նաև ունի հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային հատկություններ: Չիայի սերմերը վերականգնող հատկություն ունեն, ուստի այն շատ օգտակար է արթրիտով տառապող մարդկանց համար։
Վարսակի ալյուրի և չիայի սերմերով նախաճաշի բաղադրատոմս
Բաղադրիչներ.
5-7 ճաշի գդալ ամբողջահատիկ վարսակ կամ վարսակի փաթիլներ
1 թեյի գդալ աղացած դարչին և/կամ 1/4 թեյի գդալ քերած մշկընկույզ
մի պտղունց ծովի կամ Հիմալայական աղ
մի պտղունց վանիլ
մեկ ճաշի գդալ մեղր
2 ճաշի գդալ չիայի սերմեր
250-300 մլ ջուր
Ջուրը լցնել տարայի մեջ, ավելացնել դարչինն ու վանիլինը։ Այնուհետև ավելացնել աղն ու մեղրը, հարել մինչև մեղրը լուծվի։ Դրանից հետո ավելացնել վարսակն ու չիայի սերմերը, խառնել և թողնել 5-7 րոպե։ Կրկին խառնել և դնել սառնարանում, որպեսզի թրմվի մինչև առավոտ։
Առավոտյան տարայի պարունակությունը լցրեք բլենդերի մեջ և հարեք մինչև հարթ զանգված ստացվի, ինչպես նաև կարող եք ավելացնել մրգեր և հատապտուղներ՝ հապալաս, խնձոր, բանան, ելակ, կեռաս և այլն։
Արդյունքում կունենաք համեղ սննդարար նախաճաշ, որը կօգնի նվազեցնել մարմնի ավելորդ ճարպը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։