Պարզ և համեղ ջեռեփուկ

Դիտումներ 428

Պարզ և համեղ ջեռեփուկ

Առաջարկում եմ ձեզ պատրաստել հեշտ և արագ ջեռեփուկ ճաշի և ընթիքի համար: Անփոխարինելի տարբերակ, երբ ժամանակը քիչ է ինչ-որ ուտեստ երկար պատրաստելու համար:

  Բաղադրիչներ

  • Մակարոն - 200 գր.
  • Հավի ֆիլե - 300 գր.
  • Ձու - 2 հատ:
  • Կաթ - 200 մլ:
  • Ջուր - 200 մլ:
  • Մաղադանոս - 1 փունջ
  • Ռեհան - 7-10 տերեւ
  • Լոլիկ - 1/2 հատ:
  • Կոշտ պանիր - 130 գր.
  • Աղ - 1 ճ/գ
  • Սև պղպեղ - ըստ ճաշակի


   Պատրաստման եղանակ

Մակարոնը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ։ Վերևում շարել հավի կտորները։ Ավելացնել մանրացված ռեհանը և մաղադանոսը։ Վերևում դնել լոլիկի շերտերը:

Ձուն խառնել կաթի և ջրի հետ հավասար համամասնությամբ 200 մլ։ Ավելացնել 1 ճ.գ.  աղ, սև պղպեղ։ Ամեն ինչ հարում ենք միասին և լցնում մակարոնի զանգված վրա։ Ավելացնել քերած պանիրը, և ծածկել փայլաթիթեղով: Պատրաստել  ջեռոցում 180 * C ջերմաստիճանում 40 րոպե միջին ջերմաստիճանով: 

      Բարի ախորժակ



Ամենաընթերցվածը