Պարզ և համեղ ջեռեփուկ
Դիտումներ 428
Առաջարկում եմ ձեզ պատրաստել հեշտ և արագ ջեռեփուկ ճաշի և ընթիքի համար: Անփոխարինելի տարբերակ, երբ ժամանակը քիչ է ինչ-որ ուտեստ երկար պատրաստելու համար:
Բաղադրիչներ
- Մակարոն - 200 գր.
- Հավի ֆիլե - 300 գր.
- Ձու - 2 հատ:
- Կաթ - 200 մլ:
- Ջուր - 200 մլ:
- Մաղադանոս - 1 փունջ
- Ռեհան - 7-10 տերեւ
- Լոլիկ - 1/2 հատ:
- Կոշտ պանիր - 130 գր.
- Աղ - 1 ճ/գ
- Սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Մակարոնը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ։ Վերևում շարել հավի կտորները։ Ավելացնել մանրացված ռեհանը և մաղադանոսը։ Վերևում դնել լոլիկի շերտերը:
Ձուն խառնել կաթի և ջրի հետ հավասար համամասնությամբ 200 մլ։ Ավելացնել 1 ճ.գ. աղ, սև պղպեղ։ Ամեն ինչ հարում ենք միասին և լցնում մակարոնի զանգված վրա։ Ավելացնել քերած պանիրը, և ծածկել փայլաթիթեղով: Պատրաստել ջեռոցում 180 * C ջերմաստիճանում 40 րոպե միջին ջերմաստիճանով:
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը