Պարզ և առողջարար աղանդեր ՝ հնդկաձավարով, որը նոսրացնում է արյունը, բարձրացնում հեմոգլոբինը, մաքրում անոթները խոլեստերինից
Հնդկաձավարն իսկապես բարձրացնում է հեմոգլոբինի կոնցենտրացիան։ Ինչպես նաև ասկորբին և ֆոլաթթուների մակարդակը, որոնք ապահովում են երկաթի լավ կլանումը և նոսրացնում արյունը։ Դրական է ազդում արյունաստեղծման գործընթացի վրա, մաքրում է արյան անոթները խոլեստերինից, նորմալ է պահում շաքարի մակարդակը և պաշտպանում ամբողջ սրտանոթային համակարգը հիվանդություններից։
Իսկ բժիշկներն ասում են, որ առողջ հացահատիկային կերակրատեսակների կանոնավոր օգտագործումը ակտիվացնում է արյան կարմիր բջիջների արտադրությունը։ Դուք կնկատեք, թե ինչպես կբարելավվի ձեր հոգե-հուզական վիճակը դրա պատճառով, ձեր տեսքը կբարելավվի, և ձեր մաշկը թարմ կլինի:
Ահա հրաշալի բաղադրատոմսը.
1 բաժակ հնդկաձավարը մանրացրեք սրճաղացով։
Առանձին աղացրեք 1/3 բաժակ կտավատի սերմերը - լցնել դրանք 7 ճ.գ.դ. ջրի մեջ։
Վերցրեք 200 գրամ խուրմա, հանեք կորիզը (կամ անմիջապես գնեք առանց դրանց), ինչպես նաև մեկ ժամ թրջեք ջրի մեջ։
Այնուհետև միացրեք թրջած խուրմաները, աղացած հնդկաձավարը և կտավատի սերմերը և հարեք հարիչով մինչև հարթ լինի։
Ընթացքում խառնեք մի քանի ճաշի գդալ կակաոյի փոշի, աղ և մեղր՝ ըստ ճաշակի։
Ցանկության դեպքում «խմորի» մեջ կարելի է մի քիչ վանիլ լցնել։ Զանգվածը թողնում ենք թրմվի, իսկ հետո տեղափոխում թաղանթի վրա և փաթաթում երշիկի տեսքով։ Պահեք սառնարանում, և կարող եք շրջանաձև կտրել և փորձել:
Նման աղանդերի մեջ ցանկացած ընդեղեն նույնպես գեղեցիկ տեսք կունենա, դրանք նաև հավելյալ առավելություններ կտան ուտեստին։